Nàstic

Descendits abans de sortir a jugar

Nàstic. Les victòries del Girona i el Guadalajara envien matemàticament l'equip tarragoní, ara sí, a segona B

L'expedició del Nàstic va arribar ahir a Múrcia en el mateix moment, aproximadament, en què es va certificar el descens matemàtic de l'equip grana a segona B. Les victòries del Girona contra el Còrdova i del Guadalajara a Elx van servir per posar la rúbrica oficial a un descens que ja feia moltes setmanes que es preveia. Només queda agafar-se a hipotètics descensos per impagaments, una possibilitat que sempre ha estat present a Tarragona però en què no es pot creure gaire. Sí que és cert que hi ha clubs amb problemes econòmics –Racing de Santander, Xerez...–, però també ho és que tenen recursos per evitar càstigs esportius. A més, per aprofitar-ho, el Nàstic hauria de quedar vintè, i de moment és el cuer. Així les coses, en el duel d'aquesta tarda a la Nueva Condomina no hi haurà res en joc, ja que s'enfrontaran un equip salvat i un de descendit.

D'Alessandro, que no podrà seure a la banqueta ja que complirà el primer dels tres partits de sanció a què el van penalitzar per l'expulsió de dimecres contra el Girona, mantindrà el bloc dels últims partits, per bé que podria donar descans a alguns dels futbolistes que més estan jugant perquè en aquest tram de calendari hi ha partits cada tres o quatre dies. El líder, el Deportivo, visita dimecres el Nou Estadi. A la baixa de Sergio Juste, ahir s'hi va afegir la del porter David Valle per uns problemes al peu esquerre que el mantindran uns dies inactiu.

El Múrcia va aconseguir dimecres a Alcoi la victòria que li va permetre assegurar del tot la permanència. L'equip d'Iñaki Alonso, que té moltes baixes, té l'objectiu d'agradar a la seva afició per acomiadar amb un bon gust de boca una temporada irregular marcada per una segona volta bastant dolenta.

La segona volta que hem fet ha estat una castanya, però hem aconseguit l'objectiu marcat
Iñaki Alonso
ENTRENADOR DEL MÚRCIA
Serà un partit amb un ritme lent i d'accions individuals, ja que cada jugador voldrà agradar
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)