1a femenina

A només un punt del títol

1a divisió femenina. El Barça va golejar el Reocín a domicili i només li caldrà un empat en la jornada que ve per ser campió

BARÇA7


REOCÍN0


El Barça és a tan sols un punt de proclamar-se campió de la primera divisió femenina. Ahir va aconseguir una golejada que no només li permet dependre d'ell mateix a l'última jornada, sinó que amb un punt contra el Huelva, vuitè classificat, podrà guanyar la lliga. Ahir contra el Reocín les blaugrana no van deixar cap mena de possibilitat al cuer de la competició i van fer valer la seva superioritat en una segona meitat en què sobretot va brillar Olga, amb un trio de gols.

De fet, en la primera part, a les de Xavi Llorens els va costar una mica, però després de la represa es van despertar i amb cinc gols en la segona meitat van fer un pas de gegant per proclamar-se campiones.

REOCÍN: Yumay, Álex, Andrea, Ana, Marta, Taty, Rebeca, Eva, Andri, Rocío (Tamara, 53') i Carla (Lucía, 47'). BARÇA: Ràfols, Marta (Kenti, 70'), Meli, Ani (Olga, 50'), Melanie, Guti, Luli (Corredera, 50'), Míriam, Vicky, Sònia i Carol (Leila, 70'). GOLS: 0-1 (9') Vicky. 0-2 (32') Luli. 0-3 (53') Olga. 0-4 (62') Olga. 0-5 (75') Olga. 0-6 (78') Sònia. 0-7 (86') Leila. ÀRBITRE: Cumplido Pardo. T.G.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)