1a femenina

El Sant Gabriel perd contra un Llevant amb més en joc

1a divisió femenina. L'equip valencià depèn d'ell per classificar-se per a la copa

SANT GABRIEL0


LLEVANT2


SANT GABRIEL: Marina, Eva, Esther, Keller, Rebollo (Dori, 81'), Carolina, Alba Mena (Esther, 71'), Georgina, Vilagrasa (Alba, 81'), Marta Cubí (Haley, 71') i Baudet.

LLEVANT: Paños, Ruth, Andrea, Mariajo, Alicia (Neus, 80'), Nerea (María Pérez, 58'), Anabel, Alba, Mariví (Sandra Castelló, 87'), Alexia i Bernauer (Maider, 70').

GOLS: 0-1 (42') Nerea. 0-2 (63') Andrea.

ÀRBITRE: Pérez Bueno.

COMENTARI: El Sant Gabriel, que fa setmanes que té la permanència a primera divisió assegurada, va perdre ahir a casa contra el Llevant, en plena lluita per accedir a la copa. Amb la victòria, l'equip valencià arriba amb possibilitats a l'última jornada, en què rebrà, precisament, el Rayo Vallecano, el rival amb el qual es disputa la quarta posició, l'última que dóna dret a competir per la copa. Ara mateix, el Llevant té dos punts menys que l'equip madrileny. Ahir, el Llevant va ser millor en la primera meitat i ho va reflectir en el marcador gràcies al gol de Nerea. A la segona part, les locals van millorar i van atacar més, però les visitants van sentenciar.

EL 9

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)