Nàstic

Gols contra les penes

2a divisió A. L'endemà de consumar-se el descens, el Nàstic empata a Múrcia un partit que es va animar després del descans, amb 4 gols en un quart d'hora, un dels quals, el primer de Peragón

NÀSTIC2

MÚRCIA2

El Nàstic va empatar ahir a Múrcia el primer partit després que es consumés, dissabte, el descens matemàtic a segona divisió B. Després d'una primera part molt avorrida, la segona es va animar i, en poc més d'un quart d'hora, es van veure els quatre gols del partit, l'últim dels quals va ser el primer del curs de Roberto Peragón.

Una falta molt ben executada per Emilio Sánchez va trobar la resposta excel·lent de Rubén (5'), va ser l'acció de més qualitat d'una primera meitat sense ritme i amb moltes imprecisions. Com a mostra: la pilota endarrerida perillosament a Rubén Pérez, que es va fer un embolic que va estar a punt d'aprofitar Borja. La primera arribada del Nàstic va ser a pilota aturada, però l'àrbitre va anul·lar la rematada de cap de Xisco Campos després de la centrada de Raúl Fuster (10') per fora de joc. El mateix exjugador de l'Elx, últimament amb molt de protagonisme en les accions d'estratègia, després va xutar una falta directa per sobre del travesser. Els atacs eren lents, previsibles i amb poca convicció. Abans del descans, Longás ho va fer tot bé, incloent-hi una paret amb Morán, però va fallar quan li va quedar poc angle després de driblar el porter Javi Jiménez (41').

La primera meitat es va acabar amb més intencionalitat ofensiva dels grana, i la segona va començar amb més arribades dels locals. Però amb Tuni al camp, com passa últimament, el Nàstic té més criteri. El mallorquí va fer una gran acció individual dins l'àrea i Jorge va rebutjar el seu xut amb el braç. Penal clar, transformat per Álex Ortiz (59'). I un altre jugador acabat de sortir al camp, Cristian Ruso, encara va ser més clau rebent una pilota dins l'àrea després d'una pèrdua de la rereguarda grana i superant Rubén (64'). I, més tard, forçant el córner servit per Emilio Sánchez i rematat de cap a gol per Borja (72'). La segona meitat va ser més entretinguda, amb més intensitat i perill, i el Nàstic va respondre marcant, en una jugada per la dreta d'Álvaro Rey, que també acabava d'entrar, rematada a gol per Peragón (75'). D'una àrea a l'altra, Isaac Jové va completar un ràpid contraatac local rematant al pal (82'). Abans del final, la pilota encara es va passejar diverses vegades per les dues àrees.

MÚRCIA: Javi Jiménez, Molinero, Mario Marín (Migue, 76'), Jorge, Óscar Sánchez, Emilio Sánchez, Albiol (Isaac Jové, 55'), Aguilera, Sutil (Cristian Ruso, 63'), Pedro i Borja. NÀSTIC: Rubén, Ruz, Mairata, Xisco Campos, Raúl Fuster, Álex Ortiz, Fernando Seoane, Dani Abalo (Álvaro Rey, 68'), Longás, Morán (Peragón, 55') i Juan Millán (Tuni, 45'). GOLS: 0-1 (59') Álex Ortiz, de penal. 1-1 (64') Cristian Ruso. 2-1 (72') Borja. 2-2 (75') Peragón. ÀRBITRE: De Burgos Bengoetxea (comitè basc). T.G.: als locals Óscar Sánchez, Jorge i Pedro, i als visitants Álex Ortiz i Álvaro Rey. PÚBLIC: 5.087 espectadors.
M'ha trucat gent de Madrid dient que hem donat bona imatge. La primera meitat, espectacular; la segona, més desordenada
Hem sortit a guanyar perquè continuem amb el vintè lloc al cap. Però no tenim sort
Rubén Pérez
PORTER DEL NÀSTIC
Hem d'intentar guanyar partits i deixar un bon llegat. Al Nàstic li espera un bon futur
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC

El 22 de juny, junta general d'accionistes

El divendres 22 de juny hi haurà la junta general extraordinària d'accionistes que ha de definir el futur del Nàstic. D'aquesta n'ha de sortir el nou consell d'administració, presidit, si no hi ha cap sorpresa, per Josep Maria Andreu, i amb accionistes nous. El director general, Lluís Fàbregas, va explicar ahir a Tarragona Ràdio que, a segona B, l'entitat haurà de fer front a una caiguda dels ingressos de 4,5 milions d'euros, de manera que haurà de continuar reduint despeses. Segons Fàbregas, el futur del Nàstic implica el retorn a la LFP si vol ser viable. Pel director general, el descens a segona B és perquè no s'han fet bé les coses des del descens de primera.