Nàstic

Les raons de Nogués

2a divisió A. L'exdirector esportiu del Nàstic justifica la demanda interposada contra el club, afirma que ha trobat a faltar explicacions sobre l'impagament i assegura que ell va posar facilitats quan va ser acomiadat, l'octubre passat

L'exdirector esportiu del Nàstic, Josep Maria Nogués, destituït l'octubre passat i que ha interposat una demanda al club per impagament de part de la indemnització, va assegurar ahir que la seva intenció no és crear cap problema al Nàstic, però que ha recorregut als seus advocats, que són els que han iniciat el procés legal, per defensar els seus interessos professionals. Nogués diu que, quan va ser acomiadat, va posar facilitats al Nàstic tant pel que fa a quantitats com a terminis, i lamenta que no s'hagin dirigit a ell ni als seus advocats per donar-li explicacions o per demanar-li temps i comprensió. Nogués afirma que el seu comportament i dedicació com a director esportiu han estat modèlics i que en els últims mesos no ha fet cap declaració pública per no perjudicar l'equip. Nogués admet que és el màxim responsable de la parcel·la esportiva, per bé que diu que les decisions es prenien amb el consens de tota la comissió.

El consell no ho entén

Jordi Virgili, en nom del consell d'administració, va lamentar també ahir la demanda interposada per Josep Maria Nogués, que manté els comptes de la SAE embargats: “No ho entenem. Ell que ha tingut responsabilitats i que coneix la situació delicada que pateix el club, que per uns endarreriments hagi triat aquest camí...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)