Nàstic

El líder sempre se n'acaba sortint

Nàstic. Els tarragonins han fet patir el Deportivo de la Corunya en els dos partits que han jugat, però un gol del rival en els darrers instants sempre ha esguerrat els plans dels grana

El tòpic que diu que qualsevol equip pot guanyar qualsevol altre a segona divisió es compleix en la màxima expressió a Tarragona. El Nàstic va perdre dimecres passat contra el Deportivo de la Corunya en els minuts de temps afegit per un gol de Xisco, i en la primera volta Aythami va empatar el matx (2-2) quan faltava un minut per complir-se els 90. En tots dos casos, el Nàstic, actualment cuer, ha posat les coses molt difícils al líder de la categoria i sempre ha quedat molt satisfet després de cadascun dels dos enfrontaments. En la primera volta, els grana van ser capaços de capgirar l'1 a 0 amb dos gols de Berry Powel que feien indicar que aquest era el camí per aconseguir la permanència. “Cal tenir la pilota i anar pel partit. La imatge d'avui reforça l'equip, que té capacitat i sacrifici”, deia Fernando Morán després del matx a Riazor.