1a femenina

El Barça, a un sol punt d'endur-se el títol de lliga

Primera divisió femenina. Mentre les blaugrana aspiren a guanyar el títol de lliga, les gironines assegurarien la salvació guanyant

El Barça i l'Estartit es juguen (avui, a les 12.00) acabar amb un somriure la lliga i assolir els seus objectius. El Barça juga contra el Huelva, que és 8è. Les jugadores de Xavi Llorens necessiten un punt per obtenir el primer títol de lliga de la secció. Des de la primera jornada, les blaugrana han encapçalat la classificació i fins al final han mantingut una dura pugna amb el seu màxim rival, l'Athletic Club. Només una derrota del Barça (tan sols han perdut dos partits de lliga), juntament amb una victòria de les bilbaïnes, faria perdre el campionat a les catalanes. L'Estartit, l'altre representant català que s'hi juga el ser o no ser en aquesta última jornada de lliga, rep la visita de la Real Societat. Les de Rafa Gil han de guanyar el seu partit per obtenir la permanència –depenen d'elles mateixes– o obtenir un punt més que el Lagunak, el seu màxim rival en aquesta pugna per no baixar a segona divisió: “La Real és un bon equip. No tindran el neguit que tindrem nosaltres i afrontarem el partit al 100%”, explica el tècnic, Rafa Gil.

Ajuda del Sant Gabriel?

El Lagunak rep la visita del Sant Gabriel. Les de Sant Adrià podrien fer un favor a l'Estartit si vencen les basques. L'Espanyol, d'altra banda, tanca la temporada regular al camp del Transportes Alcaine de Saragossa (a les 12).

L'Estartit depèn d'ell per assolir la salvació i ha de sumar un punt més que el Lagunak
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)