Nàstic

Un altre que pateix

Nàstic. El Celta se'n va al descans amb 0-2, però el golàs de Longás posa nerviós l'equip gallec, que sua però guanya i es queda a un punt de l'ascens

CELTA2


NÀSTIC1


El Nàstic va acomiadar la temporada a casa fent patir un altre equip que pujarà, tal com dimecres va fer contra el Deportivo. El Celta, que està a un sol punt de l'ascens, va arribar al descans amb 0-2, però Longás va fer un golàs i el Celta va haver de suar per mantenir la victòria i celebrar mig ascens amb la seva afició, desplaçada en massa a Tarragona.

El Celta, amb molt més suport actiu que el Nàstic a la graderia, va sortir connectat i el partit no va trigar a posar-se-li de cara. Toni, en una gran acció personal que va començar al mig del camp i en què va participar Iago Aspas amb una bona paret, es va plantar davant Rubén i Rodri, per darrere, li va fer penal. Iago Aspas va allargar el seu gran moment de forma transformant el llançament (4'). Després del gol, al Celta, ben posat, no li feia res cedir la iniciativa del joc al Nàstic, poc efectiu quan arribava a l'àrea del rival. Com que no li costava gaire tenir la pilota a la medul·lar, Jorge d'Alessandro va voler dotar de més toc el mig del camp del Nàstic amb l'entrada del juvenil Eugeni en el lloc de Ruz. Xisco Campos es va situar com a lateral dret i Rodri, com a central. El Celta, però, va demostrar que està en ratxa i que té l'ascens a tocar i, ple de convicció, va arribar a l'àrea tarragonina amb quatre homes en l'última acció de la primera meitat, després d'un rebuig massa curt en una acció per la dreta de Toni, Natxo Insa va superar Rubén (45').

En la segona meitat, el partit va començar amb menys ritme, un fet que el Celta va agrair. Rubén va haver de sortir amb velocitat per evitar l'acció d'Orellan, que havia trencat el fora de joc (49'), i Mario Bermejo va completar amb un xut desviat una bona triangulació visitant (57'). En aquest tram de partit, però, l'efectivitat la va posar Longás, que va sorprendre Yoel amb un xut des del mig del camp (64'). Aquest golàs va animar el Nàstic, que tot seguit ho va provar amb una arribada d'Álvaro Rey per la dreta i amb un xut desviat d'Eugeni. El Celta es va posar nerviós, conscient que l'empat li podia complicar l'ascens, amb el Valladolid vencent l'Alcorcón, i ja no se'l veia tan còmode. A més, Tuni va estar a punt de marcar en rematar de cap una centrada de Longás. El Celta se la passava malament, però el gol de l'empat de l'Alcorcón va reactivar l'afició gallega i els seus jugadors, que no van poder evitar un últim ensurt en un xut de Seoane (88').

NÀSTIC: Rubén, Ruz (Eugeni, 34'), Xisco Campos, Mairata, Raúl Fuster, Rodri, Seoane, Longás, Morán (Juan Millán, 62'), Tuni i Orbegozo (Álvaro Rey, 45'). CELTA: Yoel, Oier, Català, Túñez, Bellvís, Oubiña, Natxo Insa (Mario Bermejo, 46'), Álex López, Toni (Joan Tomàs, 56'), Orellana i Iago Aspas (De Lucas, 78'). GOLS: 0-1 (4') Iago Aspas, de penal. 0-2 (45') Natxo Insa. 1-2 (64') Longás. ÀRBITRE: López Acera. T.G.: als locals Rodri, Xisco Campos i Álvaro Rey, i als visitants Natxo Insa i Toni. PÚBLIC: 4.403 espectadors al Nou Estadi, uns 1.500 dels quals eren del Celta.
No hi ha hagut xiulets per part de l'afició en el comiat. Tot i això, els demano perdó
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El Nàstic ha usat l'amor propi i nosaltres hem estat massa nerviosos. Cal més sang freda
Paco Herrera
ENTRENADOR DEL CELTA

El Nàstic acabarà en l'últim lloc

La derrota del Nàstic ahir contra el Celta i les golejades de l'Alcoià contra l'Elx i del Cartagena contra el Vila-real B fan que l'equip tarragoní ja sàpiga que acabarà la lliga en l'últim lloc, ja que els dos equips que té al davant ja estan a 6 punts de diferència. El cap de setmana que ve, el Nàstic tancarà la lliga al camp de l'Elx. La bona imatge oferta per l'equip grana en els dos últims partits de la temporada a casa, dimecres contra el Deportivo i ahir contra el Celta, va fer que l'afició grana se n'anés amb cert bon gust de boca, malgrat que no oblida el descens. Diverses pancartes demanant que Josep Maria Andreu agafi la presidència de la SAE –Andreu, amb tu tornarem a somiar, hi deia en una– deixaven clar el sentiment de bona part d'una afició que vol oblidar aquesta temporada i tornar aviat a segona A.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)