1a femenina

L'Estartit no té la sort de cara i tanca un cicle a l'elit

Descens. El conjunt de Rafa Gil va perdre contra una Real Sociedad molt motivada

L'ESTARTIT0


REAL SOCIEDAD1


L'ESTARTIT: Esther, Maria, Vane, Raquel, Reche, Sílvia, Stefi, Tània (Jessi, 69'), Carolina, Meri i Carla (Anna Arnau, 51').

REAL SOCIEDAD: Socoa, Ane, Gurudze, Lizaso, Sandra, Celaya (Eguskille, 86'), Idoya, Marina (Gastearena, 65'), Evelin, Encinas (Uxue, 83') i Eli Enciso (Herrero, 70').

GOL: 0-1 (68') Lizaso, de penal.

ÀRBITRE: López Quintana. No va mostrar cap targeta.

PÚBLIC: Uns 300 espectadors.

COMENTARI: La combinació més letal es va produir i l'Estartit va tancar ahir un cicle de cinc temporades a la màxima competició del futbol femení. L'equip empordanès arribava a l'última jornada amb la permanència a l'abast, però no n'hi va haver prou. La victòria del Lagunak l'obligava a no fallar a casa i ho va fer perquè es va trobar un rival que, malgrat no jugar-s'hi ben res, va sortir amb tota la intenció del món d'aconseguir els tres punts. La Real va sortir carregada d'empenta i va dur la iniciativa durant els primers 20 minuts. De perill, però, no en creaven gaire, perquè les de Rafa Gil controlaven la situació al darrere i Esther va aturar un parell de rematades. La primera de l'Estartit va ser de Carla, des de fora l'àrea (6'). Amb el marcador sense moure's al descans, l'Estartit va sortir després conscient que havia de guanyar perquè el Lagunak també ho feia. El guió va canviar. Meri va tenir dues ocasions en els primers minuts (48' i 49'). Però la jugada clau va arribar en el minut 68, en un penal a l'àrea local força clar tot i que la jugada venia precedida d'un possible fora de joc. Lizaso no va perdonar i a l'Estartit se li va acumular la feina. No va poder ser i l'Estartit va tancar el partit amb cares de decepció i frustració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)