1a femenina

Campiones per primera vegada

Festa completa. Un gol de Marta Corredera a l'inici de la segona dóna el triomf al Barça contra l'Sporting

S. HUELVA0

BARÇA1

El somni s'ha fet realitat. El Barça femení es va proclamar per primera vegada a la seva història campió de lliga després de guanyar per 1-0 l'Sporting de Huelva.

El Barça en tenia prou amb un empat per proclamar-se campió, però les jugadores de Xavi Llorens no van sortir a especular i van buscar el triomf des de l'inici. En el minut 2, Sònia ja va tenir la primera ocasió però el seu xut amb la cama esquerra el va aturar la portera visitant. La mateixa Sònia hauria pogut marcar però el seu xut de falta el va repel·lir la creueta. Tot i gaudir de més ocasions, es va arribar al descans amb l'empat a zero inicial. El gol va arribar en el primer minut de la represa, Karol va aprofitar una errada de la defensa visitant per fer una passada a Marta Corredera que no va perdonar. Només la bona actuació de la portera Lola va evitar que l'Sporting rebés algun gol més.

BARÇA: Sarasola, Lau, Meli, Ani, Melanie (Kenti, 81'), Marta Unzue (Guti, 56'), Marta Corredera, Míriam, Vicky Losada, Sònia Bermúdez i Karol (Olga, 56'). SPORTING HUELVA: Lola, Elena, Sandra, Lorena, Anita, Virgy, Alharilla, Morilla (Trini, 60'), Laura, Benítez i Silvia Doblado. GOL: 1-0 (46') Marta Corredera. ÀRBITRE: Calle Martínez.