Nàstic

Desgastats de tant remar contracorrent

Nàstic. D'Alessandro, que assumeix que cal pensar en el futur, creu que l'equip ha patit molt psicològicament “perquè ha anat sempre a remolc”

El Nàstic tancarà diumenge la temporada amb una visita sense cap transcendència al Martínez Valero de l'Elx (a 2/4 de 8 de la tarda). El quadre grana acabarà el curs en la última posició passi el que passi i dirà adéu a una etapa de vuit anys en el futbol professional. Amb aquest panorama, doncs, és normal que l'equip afronti la setmana pensant més en clau futur que no pas en el duel a Elx, precisament contra un rival (15 derrotes en els 22 últims partits) tan o més bloquejat que els grana.

Jorge d'Alessandro, de fet, va admetre que a Elx donarà minuts als menys habituals i va analitzar alguna de les causes que expliquen el fracàs del Nàstic. “En els últims partits l'equip m'ha agradat i hem acabat bé, controlant”, afirma l'argentí, que afegeix: “Aquest curs l'equip ha estat correcte en molts partits, però no hem marcat i hem anat sempre a remolc. Això desgasta molt psicològicament i ens ha castigat”. D'Alessandro, a més, creu que el fet de tenir els factors en contra ha agreujat la mala situació de l'equip: “Tot ha estat negatiu, el factor sort en determinades accions, les decisions arbitrals... Això acaba trastocant moltíssim un bloc”.

El matx al camp de l'Elx, a més, serà l'últim del mister a la banqueta grana. D'aquesta etapa, D'Alessandro en treu algunes conclusions positives: “Marxo sense haver complert l'objectiu de la salvació, que és el que quedarà, però a nivell personal i professional l'experiència ha estat enriquidora.”

Setmana de planificació

El club i la secretaria tècnica ja treballen pensant en el futur i aquesta setmana ja podrien quedar definits alguns aspectes importants, com ara el nom del pròxim entrenador, que té molts números de ser el tècnic del filial Kiko Ramírez. El club també podria començar a negociar amb alguns membres de l'actual plantilla pensant en la configuració del Nàstic 2012/13, que lluitarà per recuperar la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)