Nàstic

Desplaçament llampec en el comiat de segona A

Nàstic. L'expedició tarragonina, amb diversos juvenils, viatjarà demà al matí a Elx per jugar-hi a la tarda i tornarà després del partit

El Nàstic, amb el descens consumat des de fa dies, s'acomiada demà de la segona A, i ho farà amb un desplaçament llampec a Elx. L'expedició tarragonina marxarà demà al matí per disputar el partit, a dos quarts de 8 de la tarda al Martínez Valero, i quan acabi tornarà a Tarragona. Abans, la plantilla s'entrena aquest matí al Nou Estadi i, tot seguit, Jorge d'Alessandro donarà l'última llista de convocats de la temporada, en la qual no hi haurà els lesionats Sergio Juste, Fernando Morán i Dani Abalo, ni el sancionat Álvaro Rey. Ahir, Dani Abalo ja s'acomiadava dels companys per tornar de seguida a Vigo –li queda un any de contracte amb el Celta–, mentre que caldrà veure si Juste i Álvaro Rey continuen el curs que ve. Morán és gairebé segur que marxarà.

Jorge d'Alessandro admetia ahir que el Nàstic viatja a Elx per complir l'expedient en un partit en què donarà protagonisme als juvenils. A més d'Eugeni i Juan Millán, que seran titulars, Joan Sabater podria tenir minuts i els altres juvenils que han entrenat amb l'equip aquesta setmana –Charly, Gabriel, Jestí i Alberto– podrien anar convocats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)