Nàstic

Una altra derrota en el comiat

Nàstic. L'equip tarragoní tanca la temporada del descens, i vuit campanyes consecutives a la LFP, amb el vint-i-tresè partit perdut per culpa d'un gol de Cristóbal en la primera meitat (37')

NÀSTIC0


ELX1


El Nàstic va tancar ahir una mala i trista temporada i vuit campanyes seguides a la LFP i ho va fer amb una derrota per la mínima al camp de l'Elx, en un duel totalment intranscendent. El proper partit oficial de l'equip tarragoní ja serà a segona divisió B.

El partit va començar enmig d'un ambient fred, amb molt de ciment a les graderies d'un Martínez Valero en què només trencaven el silenci regnant els xiulets dels pocs aficionats presents, descontents amb el seu equip, protagonista d'un mal final de temporada. Va començar tenint la pilota l'equip de César Ferrando, mentre que el Nàstic estava excessivament endarrerit, cedint la iniciativa als locals. Tot i així, els juvenils Eugeni i Juan Millán, presents a l'onze inicial al costat del debutant Joan Sabater, van intentar les primeres accions del Nàstic, tímides. La rèplica va ser un xut de Kike Mateo. Jordi Xumetra, que abans del partit va rebre el guardó com a millor jugador de l'Elx aquesta temporada, ho va intentar amb una centrada que no va trobar rematador. Poc després, Nicki Bille va fer lluir Rubén (25'). Era l'Elx el que rondava més l'àrea del rival, en un partit amb un ritme bastant baix. A l'altra àrea, a una triangulació entre Eugeni, Joan Sabater i Juan Millán li va faltar convicció. Molta més en va tenir l'Elx en l'acció de l'1-0: el Nàstic va perdre la pilota en defensa, Xumetra va rebre la pilota a la banda dreta, va fer una centrada a la frontal de l'àrea i Cristóbal, a la primera, va enviar la pilota al fons de la xarxa, ben a prop de l'escaire esquerre de la porteria d'un Rubén totalment superat (37').

La primera acció destacada de la primera meitat va ser un avenç de Nicki Bille que va completar amb un xut aturat per Rubén. Uns minuts després, el porter del Nàstic va haver de tornar a esforçar-se per evitar una altra acció ofensiva de Nicki Bille. El Nàstic no es va apropar amb perill fins passat el quart d'hora de la segona meitat, amb una centrada de Xisco Campos rebutjada per Etxeita i, tot seguit, amb un xut desviat de Rodri. En els millors del Nàstic, Peragón va fallar davant Leandro en una acció en què va demanar penal (64'). I poc després, un altre capítol en el duel Rubén-Nicki Bille, guanyat altre cop pel porter aragonès, encertat en el seu partit 200 amb el Nàstic a la lliga. Abans d'acabar, Rubén es va tornar a lluir en rebutjar sobre la línia una rematada d'Edu Albacar, Peragón va rematar sobre el cos d'un defensa de l'Elx i Perico va xutar fluix en un contraatac.

ELX: Leandro, Flaño, Etxeita, Edu Albacar, Beranger, Mantecón, Ruper (Generelo, 65'), Xumetra, Cristóbal (Cristian Hidalgo, 80'), Kike Mateo (Perico, 56') i Nicki Bille. NÀSTIC: Rubén, Xisco Campos, Mairata (Raúl Fuster, 59'), Álex Ortiz, Mingo, Rodri, Seoane, Joan Sabater (Peragón, 45'), Eugeni, Longás (Gestí, 59') i Juan Millán. GOLS: 1-0 (37') Cristóbal. ÀRBITRE: Melero López (col·legi andalús). T.G.: al local Nicki Bille. PÚBLIC: 2.782 espectadors a l'estadi Martínez Valero d'Elx.
Estic content perquè el partit ha estat digne contra un equip que hi ha posat tots els titulars. Ho hem intentat i hem fet mèrits
Estic molt content per haver fet debutar més juvenils, ja que també és l'objectiu d'un entrenador
Jorge d'Alessandro
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Em quedo amb el treball i que hem intentat fer les coses bé. Hem tingut moltes lesions
César Ferrando
ENTRENADOR DE L'ELX

Tres juvenils en l'onze inicial de l'equip grana

Sense res en joc en el partit, Jorge d'Alessandro va aprofitar per donar minuts a diversos jugadors juvenils. En l'equip titular, a més del mig centre Eugeni Valderrama i del davanter centre Juan Millán, habituals en les últimes jornades, hi havia l'interior dret Joan Sabater, que d'aquesta manera va debutar a segona A. En la segona meitat, el tècnic grana va donar l'oportunitat de debutar també amb el primer equip al davanter Sergi Gestí, que va substituir Longás. Els altres dos juvenils convocats, Charly i Gabriel, no van jugar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)