Nàstic

Jorge d'Alessandro, positivisme en el drama

Nàstic. Tot i el descens, diu que deixa com a llegat el bon futbol, l'estil i la promoció de joves, i assegura que ha demostrat la validesa del seu mètode i que té il·lusió per continuar entrenant

El Nàstic no ha pogut evitar aquesta temporada el descens a segona divisió B, però Jorge d'Alessandro ha centrat els seus últims discursos com a tècnic dels grana a buscar la part positiva, sempre en clau de futur, d'un curs globalment negatiu. L'entrenador argentí no amaga que no pot estar totalment satisfet, ja que no ha aconseguit l'objectiu de la permanència, i parla de decepció pel que fa als resultats, però considera que ha assentat les bases per al futur del Nàstic i per al seu futur com a tècnic. D'Alessandro considera que ha consolidat un estil de joc i una metodologia de treball que l'equip tarragoní pot aprofitar la temporada que ve, sigui qui sigui l'entrenador. A més, després d'haver entrenat molt poc en l'última dècada, el tècnic argentí està content perquè considera que ha quedat demostrat que el seu mètode és vàlid, la qual cosa li dóna força per continuar entrenant. A curt termini, això sí, tornarà a la feina de comentarista en mitjans de comunicació i estudiarà les propostes que li arribin per dirigir equips. Diu que ja en té alguna de fora de l'Estat i espera, això sí, agafar per fi un equip des del principi de la temporada per treure's de sobre l'etiqueta d'entrenador revulsiu.

“Hi ha cinc o sis idees clau que volia desenvolupar i ho he pogut fer tot i perdre tants partits. Imagina't guanyant. He controlat el ritme dels partits tal com he volgut quasi sempre. Em sento fort”, assegurava Jorge d'Alessandro en una de les últimes compareixences públiques com a tècnic del Nàstic. Considera que deixa a Tarragona un llegat de bon futbol, un estil de joc definit i de promoció de joves futbolistes, com ara els juvenils que ha fet debutar en les últimes jornades. Fantasiós i entusiasta, tal com es defineix, assegura que no ha llançat la tovallola fins al final de tot, fins i tot quan tothom donava l'equip per descendit.

Les raons del descens

Sempre s'ha posat com a màxim responsable del descens, no ha volgut buscar més culpables, ni fora ni dins l'equip. Quan se li pregunta per les causes del descens, prefereix no aprofundir en excés: “Ha sigut per errors propis, de l'equip, per males decisions meves i també ens ha faltat sort. A més, ha faltat rendiment en els últims setze metres. En contrapartida, hem tingut un enorme esperit competitiu fins al final.”

DIRECCIÓ DEL JOC

“He controlat el ritme dels partits tal com he volgut quasi sempre. Em sento fort”

FE FINS AL FINAL

“Sóc fantasiós i entusiasta. Sempre crec que un jugador pot fer una genialitat”

EL COSTAT MEDIÀTIC

L'argentí diu que la identificació amb el programa ‘Punto Pelota' no l'ha ajudat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)