Nàstic

Moltes cares noves a segona B

Nàstic. El club, pendent de la junta d'accionistes del 22 de juny, prepara molts canvis en l'equip però espera retenir Rubén, Xisco Campos, Mairata i Seoane, els únics que podrien continuar

El Nàstic ja prepara la temporada del retorn a segona B, tot i que moltes de les operacions i decisions no es faran oficials fins després de la junta d'accionistes del 22 de juny, de la qual ha de sortir el nou consell d'administració, encapçalat, si no hi ha cap novetat, per Josep Maria Andreu. En l'àmbit esportiu, el descens comportarà un canvi profund en la plantilla, i només quatre dels jugadors que han acabat la temporada amb l'equip grana –Rubén Pérez, Xisco Campos, Mairata i Fernando Seoane– podrien mantenir-se en la plantilla. La seva continuïtat és prioritària per al director esportiu, Josep Sicart, i tots ells han mostrat una bona predisposició per jugar l'any que ve amb el Nàstic a segona B. Rubén i Mairata tenen un any més de contracte, mentre que Xisco Campos i Seoane l'acaben aquest mes. També es compta amb Eloy Gila, que ha estat cedit al Betis B. No es pot descartar la continuïtat de Mingo i Fernando Morán, per bé que no és fàcil. El que sembla clar és que l'entrenador per a la temporada que ve serà Kiko Ramírez, actual tècnic del filial, la Pobla de Mafumet, un fet que es podria anunciar abans de la junta d'accionistes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)