Nàstic

El Nàstic es reiniciarà amb il·lusions renovades

2a divisió B. Amb la situació econòmica controlada, la junta de divendres escenificarà la tornada d'Andreu a la presidència i donarà el tret de sortida al nou projecte amb Kiko Ramírez

El Nàstic donarà divendres que ve, en la junta general d'accionistes, el tret de sortida al nou projecte que ha de portar l'equip de tornada a segona A. Els problemes econòmics de l'entitat i la crisi institucional han provocat que es visquin temps d'incertesa, que divendres haurien de quedar superats. Si no hi ha cap sorpresa, el nou consell que sortirà de la junta no serà res més que una continuació de l'actual, però amb Josep Maria Andreu, ara sí, com a president i, segurament, amb algun nou accionista. Tot i que la intenció era portar a terme una gran renovació en el consell, la realitat econòmica i esportiva del club ho han impedit. Andreu i Jordi Virgili, caps visibles del consell, haurien agraït poder quedar-se en un segon terme gràcies a l'aparició de nous accionistes de referència, però, amb l'equip a segona B i el forat econòmic, ningú –ni els grups inversors ni les empreses provinents del golf Pèrsic amb qui s'havien iniciat converses– farà cap pas endavant. Així, Andreu i Virgili, que ja es van comprometre a capitanejar la nau tarragonina si no surten alternatives, hi continuaran al capdavant.

El consell exposarà als accionistes que la situació econòmica està controlada i que el descens per impagaments està descartat. Per exemple, els deutes amb la plantilla estan en el camí de resoldre's. Cal recordar, a més, que el deute de 5 milions d'euros que arrossega la SAE està finançat a llarg termini. Els consellers es reuniran aquesta setmana amb l'Ajuntament per comprovar quin pot ser el seu grau d'implicació. En la junta també s'ha d'aprovar recapitalitzar la SAE, reduint el capital social en un 90%.

Un cop configurat el nou consell, ja es podrà concretar el projecte esportiu. Es farà oficial que Kiko Ramírez serà el nou entrenador i s'anunciaran els primers fitxatges, que segurament seran David Haro i Lucas Viale (Hospitalet). També es podrien concretar algunes renovacions. Les de Rubén, Xisco Campos i Mairata estan a prop, i la de Seoane és més difícil, tot i que tots quatre estan a l'expectativa, pendents d'alguna proposta de segona A. També s'ha de comptar amb el retorn dels cedits –Eloy Gila, Ton Alcover, Julio Rico i Fran Vélez–, mentre que la resta de la plantilla seran fitxatges i, sobretot, futbolistes del filial. El porter Sergio segur que farà el salt i els jugadors que han tingut més minuts, seguiran el mateix camí.

DIRECCIÓ ESPORTIVA

Ja fa temps que Sicart treballa en l'equip, però no es concretarà fins passada la junta

Es treballa pensant en 3.000 abonats

En la junta també es parlarà de la nova campanya de captació de socis. El preu dels abonaments es mantindrà i una part es destinarà a la SAE. Així, tots els abonats seran també accionistes. Actualment hi ha 4.300 socis, però es treballa amb la hipòtesi que el nombre baixarà fins als 3.000. De totes maneres, hi ha l'esperança que en siguin més, sobretot si durant la temporada l'equip va guanyant i engresca l'afició. L'horari que s'implantarà –els diumenges a les 5 de la tarda– és el que tradicionalment porta més aficionats al futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)