Sabadell

El Sabadell comença a lluir

Amistós. Els arlequinats comencen a carburar i completen un bon partit guanyant l'Hospi, que també va donar bona imatge

SABADELL2


L'HOSPITALET1


Amb bones sensacions van quedar els espectadors que es van aplegar a Sant Oleguer per veure el cinquè partit de pretemporada del Sabadell contra l'Hospitalet. Des de l'últim partit que l'arlequinat va disputar a la ciutat, el primer de la preparació contra el Sant Andreu, s'han vist coses força diferents. Els de Lluís Carreras ja aconsegueixen combinar, arribar per les bandes i també guanyar un Hospi que a hores d'ara està força entrenat (quatre partits a l'esquena). Ulises en la primera part i Baha a l'equador de la segona van compensar el gol d'Osado, que va empatar el matx just després de la represa.

El partit va començar amb poca intensitat fins al golàs d'Ulises, que amb un potent xut des de la frontal va entrar per tot l'escaire de la porteria de Craviotto. El conjunt arlequinat dominava a la zona ampla i només Àngel va inquietar Nauzet amb un xut de falta. En la segona, amb el canvi d'onzes, sí que es va veure un local més gris. Només de sortir dels vestidors Osado va empatar aprofitant un rebot. El Sabadell va reaccionar amb Baha rematant a l'àrea una passada d'Eneko.

SABADELL: Nauzet, Toni Lao, Tortolero, A. Paz, Ramírez, H. Simón, Juvenal, Arteaga, Gato, Uli Dávila i Aníbal. També van jugar De Navas, Espasandín, Juanjo, Paz, Arnau, Llorente, Fito, Hidalgo, Eneko, Collantes i Baha. L'HOSPITALET: Craviotto, Pol Bueso, Moussa, Viale, Valentín, Manel, Ángel Sánchez, Corominas, Cirio, Manga i Bacari. També van jugar Oliver, Peque, Moyano, Alan, Iván Salvador, Bilbao, Aday, Pedraza i Osado. GOLS: 1-0 (24') Ulises Dávila. 1-1 (50') Osado. 2-1 (61') Baha. ÀRBITRE: Fàbregas Capella. PÚBLIC: Uns 300 espectadors a Sant Oleguer.

Aday torna a jugar amb l'Hospi

A les files de l'Hospi, Javi Barranco, el migcampista que va fitxar abans-d'ahir pels riberencs, no va arribar a jugar contra el Sabadell. Tampoc no ho va fer Borja Sánchez, sobre la continuïtat del qual es tenen dubtes, però sí que va jugar Aday, que fa dos dies va tornar a signar per l'Hospi. El de Sentmenat va jugar els últims vint minuts de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)