Sabadell

El Sabadell, encara pendent de Christian Alfonso

Sabadell. El club arlequinat no ha rebut cap notificació sobre si el jugador es quedarà a l'Espanyol, malgrat que algunes fonts donen per fet que Pochettino comptarà amb ell per al primer equip

Fa pocs dies Christian Alfonso va manifestar el desig exprés d'obtenir una oportunitat en el primer equip de l'Espanyol, i les bones actuacions que ha fet el talentós migcampista estan a punt de convèncer Pochettino. Aquesta és la idea que circula per la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besòs, mentre el Sabadell continua esperant una cessió que suposaria un plus per a la plantilla arlequinada.

De fet, la setmana passada havia de ser clau perquè es decidís si el jugador finalment s'incorporava o no a la disciplina arlequinada. El cos tècnic no volia esperar gaire més per qüestions d'adaptació i entrenaments amb la resta dels companys, però finalment no va ser així. Els vallesans no han rebut cap notificació ni del conjunt blanc-i-blau ni de l'agent del jugador, tot i que a Sant Adrià veuen el seu futur més a prop del primer equip que no pas de la Nova Creu Alta.

Possible reunió

Els arlequinats continuaran esperant notícies i encara no descarten la cessió de Christian. Si el jugador no arriba, no tenen previst incorporar ningú més.

De tota manera, l'amistós que jugaran demà a la Nova Creu Alta els dos equips pot servir perquè el director esportiu arlequinat, Xavi Roca, i el de l'Espanyol, Ramon Planes, es reuneixin per dirimir una decisió sobre el futur del jugador.

PRIMER EQUIP

Tot i que no han comunicat res, tot fa pensar que Pochettino comptarà amb ell

PLUS

El Sabadell veu el jugador com un afegitó a una plantilla gairebé tancada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)