Sabadell

El gol es resisteix de nou

Sabadell. L'equip arlequinat encadena contra el Vila-real el segon empat sense dianes, en un duel en què la solidesa i la gran actuació de Nauzet sota els pals van evitar el triomf dels grocs

vila-real0


sabadell0


El gol i el Sabadell són, de moment, dos conceptes antagònics. Per bé i per mal. Ahir, en la complicadíssima visita del Vila-real a la Nova Creu Alta va quedar demostrat. I és que el conjunt que entrena Lluís Carreras va encadenar un altre 0-0: el segon en dues jornades. Els arlequinats, doncs, continuen demostrant que són un bloc poderós i ordenat en defensa, però els està costant força trobar el camí que els porti a la porteria contrària.

El fet que Nauzet fos el jugador més destacat del Sabadell reflecteix en bona mesura com va ser el partit d'ahir, en què el Vila-real va acaparar les millors ocasions, però va topar amb un mur sota els pals. Els arlequinats, per la seva banda, tampoc no van quedar de braços plegats i van generar alguna arribada de perill, tot i que els va faltar profunditat, sobretot a les bandes.

En els primers 45 minuts, de fet, no hi va haver gaires ocasions clares. El Vila-real ho va intentar dos cops, però va topar amb la inspiració del porter arlequinat, que va deixar en no res un xut ras de Cavenaghi (25') i una bona rematada amb el cap de Bruno (31'). El Sabadell, per la seva banda, gairebé sorprèn Juan Carlos set minuts després, amb un servei de falta que va refusar Marcos Senna quan Tortolero es preparava per rematar a pler.

Un pas endavant

El fet que la segona part comencés amb un possible penal sobre Aníbal és una bona mostra del que va succeir: 45 minuts força entretinguts, sobretot per a la defensa arlequinada, que va tornar a tenir feina i la va tornar a fer amb rigor. Val a dir, però, que el Sabadell va controlar en els primers minuts i va buscar la porteria de Juan Carlos. Va intentar-ho mitjançant la velocitat i el desequilibri d'Uli Dávila, que va estar erràtic en l'última passada. Això sí, la millor ocasió la va tenir Abraham Paz, que gairebé aprofita un mal refús de Juan Carlos per obrir la llauna (56'). Aquesta arribada va esperonar el Vila-real, que a partir de llavors va acaparar el perill.

Ahir, però, Nauzet va decidir que s'exhibiria i totes les arribades dels groguets van acabar en no res. Cavenaghi (61') i Uche (77') van veure com el canari refusava les seves rematades. El porter també va estar lluït en una falta dins de l'àrea –després que l'àrbitre, de manera inexplicable, assenyalés una cessió inexistent– i va impedir que Cavenaghi (de nou), avancés el Vila-real (88'). Senna també ho va intentar en l'últim minut, però Nauzet no estava disposat a donar cap alegria als visitants.

SABADELL: Nauzet, Óscar Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Espasandín, Héctor Simón, Llorente (Hidalgo, 78'), Gato (Eneko, 62'), Uli Dávila, Moha (Fito, 70') i Aníbal. VILA-REAL: Juan Carlos, Javi Venta, Mellberg, Musacchio, Joan Oriol, Bruno, Hernán Pérez (Uche, 68'), Senna, Cani (Moy Gómez, 84'), Jaume Costa (Manu Trigueros, 57') i Cavenaghi. ÀRBITRE: De Burgos Bengoetxea. T.G.: Als locals Llorente i Hidalgo, i als visitants Jaume Costa, Javi Venta, Joan Oriol, Mellberg i Bruno. T.V.: Cap. ASSISTÈNCIA: 3.300 espectadors a la Nova Creu Alta.
Ho hem donat tot i hem buscat la victòria. La bona actuació de Nauzet ho ha impedit
Julio Velázquez
entrenador del vila-real
Tot i que no hem marcat, hem creat ocasions. En aquest aspecte, no estic preocupat
Lluís Carreras
ENTRENADOR DEL SABADELL
Un punt és sempre positiu perquè sumem. El Vila-real ha tingut el control i ha rematat més, però ens hem defensat molt bé

Defensa retocada amb l'entrada d'Espasandín

Una de les virtuts del Sabadell en aquesta arrencada de lliga és el rigor defensiu. El conjunt que entrena Lluís Carreras ha respost bé en aquest aspecte, tot i que ahir va retocar la línia de quatre amb l'entrada d'Espasandín, que debutava en competició oficial, al lateral esquerre. Una modificació que va deixar Toni Lao a la banqueta i va fer reubicar Óscar Ramírez al lateral dret. Aquest, però, no va ser l'únic canvi respecte al primer partit a Montilivi. I és que l'entrenador arlequinat va deixar fora Arteaga, que va ser substituït per Manuel Gato. Això sí, l'exdavanter de l'Alcoià va ser substituït per Eneko en el 62'. A la punta de llança, de fet, és on s'han focalitzat els canvis en les primeres dues jornades. Això sí, hi ha una peça que ha jugat els 180 minuts: Aníbal Zurdo, que es el referent a dalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)