1a femenina

Campiones vint penals després

Copa Catalunya. El Barça revalida el títol contra l'Espanyol. El punt fatídic va donar tota l'emoció que va faltar en el fluix partit (1-1)

BARÇA1 (8)

ESPANYOL1 (7)

El Barça va revalidar el títol de la copa Catalunya després d'una emocionant tanda de penals en què es van arribar a tirar fins a vint penes màximes. L'Espanyol es va avançar en el minut 6 gràcies a una bona definició de Mari Paz. En el primer minut de la segona meitat, Olga va empatar de nou amb un xut des de fora l'àrea. En la tanda de penals, els dos conjunts van errar el primer i el quart llançament. En el vintè i últim, Alba Pomares va enviar la pilota fora donant la victòria al conjunt blaugrana.

ESPANYOL: Mariajo, Gimbert, Núria M., Marta Torrejón, Sònia, Meseguer, Vilanova, Monforte, Brenda, Dèbora i Mari Paz; També van jugar Andrea, Alba i Clàudia. BARÇA: Ràfols, Laura G., Marta U., Meli, Melani, Míriam, Virginia, Vicky, Marta C., Sonia i Alexia; També van jugar Escribano, Gili, Carol i Olga. GOLS: 1-0 (6') Mari Paz. 1-1 (46') Olga. PENALS: 0-1 Laura G. 1-1 Sandra. 1-2 Marta U. 2-2 Monforte. 2-3 Olga. 3-3 Núria M. 3-4 Míriam. 4-4 Meseguer. 4-5 Escribano. 5-5 Mari Paz. 5-6 Gili. 6-6 Andrea. 6-7 Meli. 7-7 Clàudia. 7-8 Carol. ÀRBITRE: Zardaín López. T.G.: Laura G, Mari Paz, Monforte i Marta Torrejón. T.V.: Cap. PÚBLIC: 200 espectadors.