1a femenina

El Barça i l'Espanyol tornaran a lluitar pel títol de lliga

1a divisió femenina. El Barça i l'Espanyol surten com a favorits al títol, el Sant Gabriel vol disputar la copa i el Levante les Planes, mantenir la categoria

La primera divisió femenina arrenca aquest cap de setmana amb la participació de quatre equips catalans. El Barça inicia la temporada com a actual campió i és el principal candidat a endur-se una altra vegada el títol, amb el permís de l'Athletic. La temporada passada els dos equips van protagonitzar un dels finals més ajustats dels últims anys. L'equip blaugrana ha reforçat una plantilla ja per si mateixa prou completa amb jugadores joves. Promeses com ara la portera Esther Sullastres (l'Estartit) i la davantera Alexia Putelles (Llevant) arriben per ajudar l'equip, que enguany disputarà la Champions per primer cop.

L'Espanyol, tercer classificat la temporada passada, ha vist com el seu pressupost es veia retallat considerablement. Les blanc-i-blaves, tot i disposar d'una plantilla força curta, presentaran la seva candidatura al títol i intentaran revalidar la copa, trofeu que es van adjudicar l'any passat. En la part mitjana de la classificació, el Sant Gabriel lluitarà amb equips com ara el Rayo, el Llevant i l'Atlético de Madrid per fer-se un lloc entre els vuit primers i classificar-se per disputar la copa a final de temporada. El japonès Takahisa Shiraishi, nou entrenador de l'equip, intentarà treure el màxim potencial d'una plantilla força jove.

El nouvingut català de la categoria és el Levante les Planes, que agafa el relleu a un altre equip català, l'Estartit, un dels quatre descendits de la temporada passada. Les de Sant Joan Despí debutaran en la categoria amb la màxima il·lusió de competir contra els millors equips. El seu entrenador, Albert Sánchez, té una plantilla força renovada respecte al curs anterior i ha realitzat fins a dotze incorporacions. L'objectiu de l'equip no és cap altre que la permanència.

Volem revalidar el títol de lliga i guanyar la copa. Esperem fer-ho bé a la Champions
Xavi Llorens
entrenador del barça
Les jugadores tenen moltes ganes de començar. Assolir la permanència seria tot un èxit
Albert Sánchez
entrenador del levante lp
El nostre objectiu és quedar entre els vuit primers classificats i poder disputar la copa
Takahisa Shiraishi
entrenador del sant gabriel
Tot i tenir una plantilla força curta, la nostra intenció és lluitar pel títol de lliga i la copa
Luis Carrión
entrenador de l'espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)