L'Espanyol no triga a revenjar-se

1a divisió femenina. Les blanc-i-blaves es mostren superiors i guanyen de forma merescuda el derbi

Barça0

Espanyol2

L'Espanyol es va prendre la revenja de la final de la copa Catalunya de dilluns passat i va guanyar el primer derbi de la lliga. Va ser una victòria treballada i de mèrit en un partit força igualat, tot i que les millors ocasions van ser per a les blanc-i-blaves. El partit es va decidir amb dos gols de Débora i Brenda en la segona meitat.

En la primera part, l'Espanyol va imposar el seu joc i va ser més agressiu en atac. No va trigar a arribar la primera ocasió, però el xut de Mari Paz el va poder enviar a córner Ràfols. En el mateix córner, la rematada de cap de Marta Torrejón va sortir fora per poc. Novament Mari Paz va estar a punt de marcar però el seu xut va sortir vorejant el pal.

En la segona, el Barça es va estirar una mica més en atac. Però una ràpida cursa de Débora per la banda dreta li va permetre arribar a la porteria de Ràfols i superar-lo amb una vaselina. El Barça no va tenir gaire capacitat de reacció i pràcticament no va inquietar la porteria de Mariajo. Mari Paz hauria pogut fer el segon però novament es va trobar amb Ràfols. La sentència va arribar a nou minuts del final amb un gran xut de Brenda que va fer inútil l'estirada de Ràfols.

ESPANYOL: Mariajo, Marta Torrejón, Matias (Pereira, 87'), Mari Paz (Clàudia, 89'), Gimbert, Monforte, Débora (Alba, 68'), Meseguer, Vilanova, Brenda (Sara Serna, 83') i Mendoza. BARÇA: Ràfols, Lau, Ani, Melanie (Meli, 45'), Vicky (Guti, 70'), Marta Corredera (Carol, 75'), Míriam, Olga (Kenti, 60'), Sònia Bermúdez, Alexia i Marta Unzúe (Virginia, 60'). GOLS: 1-0 (54') Débora. 2-0 (81') Brenda. ÀRBITRE: Simón del Pino. T.G.: A la visitant Marta Corredera.