Sabadell

Nabil Baha i el got mig ple

Sabadell. El francomarroquí mai ha acabat de reeixir en l'equip, en què aquest any ha augmentat la competència en la seva posició. Baha defuig les polèmiques i creu que arribarà el seu moment

Discret amb la premsa i amb els pocs aficionats que van a veure els entrenaments del Sabadell, Nabil Baha no ha acabat mai de reeixir a la Nova Creu Alta. A part de la seva poca eficàcia golejadora (4 gols la temporada passada), l'afició sempre li ha retet la sensació de poc esforç dins del camp sobretot després d'haver estat presentat com un dels fitxatges estel·lars. “Sóc conscient que l'afició espera molt de mi i jo vull tornar-los els aplaudiments que em donaran i marcar gols perquè estiguin contents”, afirmava ahir el davanter, amb sinceritat.

La polèmica l'ha acompanyat en els darrers dies, ja que el diari As va publicar que el jugador havia estat apartat de l'equip i no s'estava entrenant amb els seus companys. “Vull donar les gràcies als meus companys i al mister també, que va sortir directament a la roda de premsa per defensar-me”, va afirmar el davanter sobre l'afirmació de Carreras divendres: “Desmentim el que ha sortit i donem suport totalment al Nabil a partir de la situació que s'ha produït aquesta setmana [per la passada].”

Perquè Baha és un home estimat dins del vestidor arlequinat. El seu caràcter afable tot i que de vegades passiu ha caigut bé en una plantilla ja molt unida. A més, la seva qualitat es va fer notar en els entrenaments des dels primers dies en què va arribar com a futbolista del Sabadell. “Amb el Nabil els exercicis són molt més fàcils”, deia un membre de la plantilla després d'un entrenament. “Quan el veus en les sessions realment demostra la seva qualitat i els anys que acumula en el futbol professional”, afegia.

Veredicte del club

“El club en cap moment em va dir de buscar-me una sortida. Només m'ha parlat de tornar bé físicament”, va explicar ahir Baha sobre la disjuntiva de la seva continuïtat per aquest curs. La direcció esportiva, consensuant amb els tècnics, li va fer una proposta per rescindir, però el jugador no hi va accedir i ara el cos tècnic el considera com un més.

Amb tot, Baha no ha acabat d'entrar en els plans de l'entrenador en els primers partits de lliga, i, si bé va debutar dissabte al Miniestadi, en les dues primeres jornades no va anar convocat. Carreras ho explica per la competència que hi ha en la plantilla, mentre que el jugador ha afirmat que no està “trist” per aquest fet i ha reconegut que està “bé físicament”. La temporada és molt llarga i Nabil veu el got mig ple.

Hi ha molts jugadors nous i falta complementar per fer gols, però hem fet ocasions
Nabil Baha
davanter del sabadell
Estic content de tornar a jugar després d'una petita polèmica que ja està aparcada. Els companys i el ‘mister' es van portar molt bé
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)