Sabadell

Període de provatures

Sabadell. Tot i que s'ha basat en un grup de jugadors fins ara indiscutibles, Lluís Carreras ha canviat la fisonomia d'un onze a la recerca d'una estabilitat en el seu futbol

En les primeres jornades de lliga, Lluís Carreras ha mantingut un grup de vuit jugadors indiscutibles en l'onze titular. Però si bé el tècnic de Sant Pol ha optat per vertebrar l'equip a partir d'aquest nucli, en la resta ha provat fins a set jugadors diferents per a tres posicions. Moha, Gato, Hidalgo, Eneko, Toni Lao, Arteaga i Espasandín han estat també titulars però sense gaudir d'una plena i total continuïtat.

L'entrada a la nova temporada va sorprendre sobretot per la decisió del cos tècnic de prescindir de De Navas i Toni Lao de la titularitat. Tots dos havien estat indiscutibles en els anteriors cursos –“m'agradaria tenir onze Tonis Lao, va arribar a dir Carreras l'any passat–. I és que, entre tots dos, dels 82 partits que sumen les dues darreres temporades només es van perdre vuit partits. “Suposo que De Navas està fotut després de tants anys defensant la porteria del Sabadell, però abans d'això és un professional, accepta la situació i està treballant com sempre”, afirmava recentment Lluís Carreras que, per altra banda, al·lega motius tàctics per la suplència de Lao.

Contra el Barça B

Hi ha tics i característiques, però, que no canvien, i és que un any més Fito, una vegada recuperat de la seva lesió, actua com a revulsiu. El jugador de la Verneda ha entrat en la segona part en els tres partits disputats fins ara amb bons resultats, ja que ha donat més solidesa a un mig del camp que ha començat un pèl dubtós el curs.

Per dotar de més solidesa la medul·lar, Carreras en l'últim xoc contra el Barça B va introduir una variant tàctica inaudita fins ara. Hidalgo va jugar a l'extrem dret com a mesura per reforçar un mig del camp sempre en inferioritat numèrica contra el filial blaugrana. Per altra banda, al mig ha decidit prescindir de Juanjo, Juvenal i Arteaga.

FACTOR FITO

El tècnic torna a recórrer al de la Verneda per agitar el partit en les segones parts

BARÇA B

Hidalgo va ser alineat a l'extrem dret per reforçar el mig del camp en l'últim partit

TONI LAO

L'incombustible lateral dret ha passat a ser suplent per raons tàctiques
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.