Sabadell

Agraïts eternament

Sabadell. Des de la tornada de Lanza, els arlequinats han incrementat exponencialment l'encert de cara a gol. Dels cinc gols que han marcat, el de la Mina ha tingut una incidència directa en quatre

Els números parlen per si sols: el Sabadell sense Manu Lanzarote no ha marcat cap gol en 321 minuts de partits oficials. Dit d'una altra manera, amb ell al terreny de joc, en 129 minuts, l'equip ha marcat cinc gols. És a dir, una mitjana d'un gol cada 25 minuts amb ell al camp. L'extrem de la Mina ha jugat poc més d'una hora en els dos últims partits, des que li van donar l'alta mèdica per l'operació al genoll, i els arlequinats han vist una revolució en el seu joc. “Ha coincidit que l'equip ha començat a marcar quan jo he tornat. Crec que és anecdòtic. L'equip està treballant bé i si crea ocasions ja estem contents”, afirmava el jugador.

Casualitats o no, Lanzarote ha tingut una incidència directa en quatre dels cinc gols que ha fet el conjunt de Carreras. Va donar les assistències, a pilota aturada, dels gols d'Aníbal contra l'Almeria i Ulises Dávila contra l'Hèrcules. I va originar les accions dels altres dos gols d'Aníbal diumenge passat; centrant la pilota a Eneko perquè la donés al mexicà i cedint-la a l'espai a Hidalgo perquè rematés davant Esteban, que va refusar perquè marqués el tercer Aníbal.

Gràcies a Carreras

Lanzarote ha tornat després de superar un trencament de menisc que l'ha tingut tres mesos i mig de baixa. El jugador, a més, va mantenir un serial sobre la seva renovació amb el club. “La situació va ser complicada però les paraules del mister em van fer decidir per continuar”, explicava el mateix jugador ahir agraint al seu entrenador l'esforç: “Vaig valorar moltes coses però tenia clar que si jugava a segona A, seria amb el Sabadell.”

Em sento igual que l'any passat. Vull donar el màxim possible amb l'afegitó de tenir més experiència en la categoria
És molt bon jugador, ja l'hem vist entrenant-se i ara per sort s'ha recuperat i ens dóna molt
Aníbal Zurdo
davanter del sabadell

EFICIÈNCIA

Amb Lanzarote, el Sabadell marca un gol cada 25 minuts. Sense ell, l'equip no ha anotat
M'ha costat una mica entrar en joc però de moment estic content per les actuacions
Manu Lanzarote
extrem del sabadell
[Per a la renovació] Va ser complicat però les paraules del ‘mister' van fer que em decidís. Si jugava a segona ho faria amb el Sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)