1a femenina

Al Madrid li ho posen ben fàcil

Grup D. La parella Benzema-Cristiano Ronaldo abusa de la verdor de la defensa d'un Ajax, que tan sols inquieta en un error de Casillas. Un altre ‘hat-trick' del portuguès i golàs del francès

ajax1

real madrid4

man. city1

b. dortmund1

El Madrid sembla arribar en plena forma al clàssic, si tenim en compte les seves últimes tres actuacions. Ahir va passejar-se per l'Amsterdam Arena, com ja va passar en les dues campanyes passades, contra un Ajax que en l'àmbit internacional continua sense aixecar el cap.

Des del principi, l'equip madrileny va controlar el partit, amb un Kaká que va sortir des de l'inici i es va agradar davant la permissivitat de l'equip holandès. Callejón va ser l'altra gran sorpresa en l'onze inicial, alhora que a Higuaín li va tocar quedar-se a la banqueta per deixar pas a un Benzema pletòric. No obstant això, els de Mourinho no van saber materialitzar el domini i la superioritat fins al final de la primera part. Faltaven quatre minuts per al descans quan Cristiano va culminar una passada de la mort de Benzema. Al començament de la segona part, el Madrid va ampliar l'avantatge en un ràpid contraatac que va acabar amb una centrada de Kaká que Benzema, d'una espectacular tisora, va convertir en la segona diana del seu equip.

L'Ajax perdona

Semblava que el Madrid es podria passejar, però Moisander va retornar l'esperança als aficionats locals quan, a la sortida d'un córner, va rematar de cap al segon pal, picant la pilota per sota de les cames de Casillas. L'Ajax va intentar reaccionar, encara faltaven 35 minuts per al xiulet final, i el Madrid va tenir dues ocasions clares a través de Di María, que acabava de substituir Callejón, i Benzema, però els de Frank de Boer van tenir a prop l'empat en una rematada de Hoeser, que va fallar inexplicablement. Va ser la seva sentència, ja que, amb el partit molt obert, el Madrid va fer valer el seu atac demolidor. Benzema va assistir de nou Cristiano als 79 minuts per fer l'1-3, i, just un minut després, el portuguès, de vaselina, va culminar un altre contraatac dels blancs en el segon hat-trick consecutiu del portuguès, que sembla que està en el seu millor moment, igual que l'equip, tot i les disputes internes al vestidor.

AJAX: Vermeer, Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind, Poulsen (Sporkslede, 68'), De Jong, Eriksen, Boerrigter, Babel i Sana (Hoesen, 68'). MADRID: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Essien (Khedira, 77'), Xabi Alonso, Callejón (Di María, 61'), Kaká (Özil, 74'), Cristiano Ronaldo i Benzema. GOLS: 0-1 (41') Cristiano. 0-2 (47') Benzema. 1-2 (55') Moisander. 1-3 (78') Cristiano. 1-4 (81') Cristiano. ÀRBITRE: Jonas Eriksson. T.G. Essien. PÚBLIC: Amsterdam Arena. xx.xxx espectadors.
MANCHESTER CITY: Hart, Kompany, Clichy (Balotelli, 81'), Zabaleta, Nastasic, Nasri (Kolarov, 56'), Silva, Yayà Touré, Javi García (Rodwell, 34'), Dzeko i Agüero. BORUSSIA DORTMUND: Weidenfeller, Subotic, Schmelzer, Hummels, Piszczek, Götze (Kehl, 88'), Gündogan, Bender, Reus, Blaszczykowski i Lewandowski. GOLS: 0-1 (61') Reus. 1-1 (89') Balotelli, de penal. ÀRBITRE: Pavel Kralovec. T.G. Kompany, Touré; Blaszczykowski i Reus. PÚBLIC: City of Manchester. 43.607 espectadors.