1a femenina

Només falta punteria

Un derbi igualat. El San Gabriel i el Levante les Planes empaten a tot en un enfrontament escàs en control futbolístic, però amb ocasions clares per acabar desequilibrant el resultat

SAN GABRIEL0


LEV-LAS PLA.0


El San Gabriel i el Levante les Planes van empatar ahir a zero en un enfrontament més aviat fred, i en què tot i que els dos conjunts van tenir ocasions, no hi va haver un dominador clar. El desenvolupament de l'enfrontament es va veure perjudicat pel poc domini d'una pilota que corria sense control d'àrea a àrea, mentre els dos conjunts intentaven aprofitar els errors en defensa de l'equip contrari.

La primera part va començar amb dos propostes diferenciades, la del San Gabriel, més pausada i de toc, i la del Levante les Planes, més precipitada. Les visitants, molt segures al darrere van confiar el seu joc a la inspiració d'una defensa que es va convertir en un veritable mur per a les de Sant Adrià, que veien com totes les pilotes acabaven sense perill a les mans de la portera Monica. Les visitants Eve i Paula van aprofitar el desconcert generalitzat per intentar-ho amb dos xuts llunyans que la portera local Marina va rebutjar. En al segona part, els papers es van intercanviar, i el desgast físic va ser per a les visitants, que van protagonitzar l'ocasió més clara de l'enfrontament quan Carri (62') va regatejar la portera local, però va acabar enviant la pilota a fora, fet que va confirmar l'infortuni d'ahir amb el gol. Poc més en un partit força igualat que no aclareix el rumb de cap dels dos equips.

SAN GABRIEL: Marina, Villagrasa, Cubí, Julia (Helena Serrano, 45'), María, Mónica (Sandra Hernández, 45'), Georgina, Alba (Carol Miranda, 69'), Carla, Baudet, Lilo. LEVANTE LES PLANES: Monica, Paula, Cristina, Eve, Joanna (Rocío, 56'), Bel, Ali, Evita, Sandra, Carri (Judith, 77'), Andrea (Sonia, 69').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)