1a femenina

Una petita retallada

A sis punts. La còmoda victòria del Barça contra la Real Sociedad es combina amb l'ensopegada de l'Athletic, que cedeix els primers punts

R. SOCIEDAD0

BARÇA3

El Barça no va fallar en la seva visita al camp de la Real Sociedad i es va endur un triomf incontestable. Coneixia l'ensopegada del líder, l'Athletic, que no va passar de l'empat a Huelva, i no va desaprofitar l'oportunitat de retallar mínimament les diferències. Abans de la jornada el lideratge estava a vuit punts i després, a sis.

Les de Xavi Llorens sabien que el partit era clau per acostar-se a la zona noble. I potser per aquest motiu, les blaugrana van sortir a sentenciar per la via ràpida. En el minut 5 va arribar el 0-1, amb una rematada de cap de Virgínia. Abans de la mitja hora va arribar el 0-2, amb una bona desmarcada de Karol, que va superar la portera local. Amb aquest còmode avantatge es va arribar al descans. En la segona meitat, el Barça es va limitar a controlar i a no córrer riscos innecessaris. A quatre minuts del final, Sònia no va faltar a la seva cita amb el gol i va deixar el marcador en el resultat final.

REAL SOCIEDAD: Soko, Ane Bergara, Gurutze, Esti, Sandra, Ainara (Gasten, 62'), Maialen, Marina (Itsaso, 73'), Evelyn, Aintzane i Naiara. BARÇA: Sullastres, Marta Unzue, Mely, Miriam, Kenti Robles, Virgínia, Marta Corredera (Leila, 88'), Alexia (Gemma Gili, 59'), Sònia, Vicky (Olga, 71') i Karol (Guti, 59'). GOLS: 0-1 (5') Virgínia. 0-2 (25') Karol. 0-3 (86') Sònia.