Sabadell

En quadre i sense excuses

Sabadell. Amb la baixa de tres centrals, els arlequinats afronten el partit més complicat d'aquí a final d'any contra un Múrcia destinat, per pressupost, a les mels de la postemporada

Tota la potència ofensiva que guarda el Sabadell de mig camp cap endavant contrasta amb el desert al darrere. El conjunt arlequinat haurà de sobreposar-se a les baixes de tres centrals (a les habituals de Tortolero i Olmo, s'hi ha d'afegir la d'Abraham Paz per sanció) en un dels partits marcats en vermell al calendari. I és que si els arlequinats es plantegen jugar la promoció d'ascens a primera divisió a final d'any, un objectiu sobrevingut per les circumstàncies actuals classificatòries, el Múrcia és un dels principals rivals per pressupost i per ganes de tornar a la categoria d'or.

Carreras haurà de fer retocs a la línia defensiva perquè faci bona cara. El ventall que té per escollir és notable. L'opció més previsible és la de Toni Lao, habituat al lateral darrerament i a l'eix defensiu només la temporada passada i l'anterior, acompanyant Pablo Ruiz. Òscar Ramírez quedaria al lateral dret, i tots contents. L'ex del Badalona també podria jugar al mig de la defensa, deixant Lao a la banda dreta, posicions que van ocupar tots dos a Manlleu en la copa Catalunya. I la tercera opció seria endarrerir Juanjo Ciércoles, que ha ocupat aquesta posició més d'una vegada, al central i alinear Hèctor Simon de pivot, un fet que deixaria Lao a la dreta i Ramírez, gens encertat aquest curs, de suplent. “Penso que per un partit el fet de desplaçar jugadors a un lloc que no és natural per a ells funciona perquè els obliga a estar més concentrats. Això sí, la situació no es pot allargar, perquè l'especialització, doncs, marca les carències de cada jugador”, afirmava Lluís Carreras demanant reforços per a l'hivern a la part del darrere. Mirant encara més a curt termini, el tècnic arlequinat considera que, per aquest mateix motiu, no ha de ser una excusa el fet de fer experiments en defensa per al partit de demà. “És clar que si a un equip li treus dos potencials titulars en defensa, i després li treus el jugador que ho estava fent habitualment, se'n ressent. Ara bé, no ha de ser una excusa per a un partit.”

Sensacions

A banda dels tres punts, el partit d'avui ha de servir al Sabadell per intentar recuperar les bones sensacions a casa. Ni en la victòria contra l'Osca, ni en l'empat contra el Mirandés, els arlequinats van transmetre bones sensacions al seu camp, on s'han trobat que els equips sovint s'han tancat, i això ha dificultat la circulació de pilota. “No guanyem des del partit contra l'Osca, i a més fa la sensació que ens costa molt jugar a casa, segurament perquè el rival ens tanca els espais i això no ens permet desenvolupar el nostre estil de joc”, afirmava el tècnic, que ha modificat molt la convocatòria. La principal sorpresa és la tornada de Nabil Baha i Arteaga i la inclusió, una jornada més, d'Èric Reverter. N'han quedat fora Fito i Eneko, a més de Gato, que aquesta setmana s'ha entrenat amb el grup.

No guanyem des del partit contra l'Osca, i a més fa la sensació que ens costa molt jugar a casa
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
És clar que si a un equip li treus dos potencials titulars en defensa i el jugador que ho estava fent habitualment, se'n ressent
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)