Sabadell

Que no li treguin mèrits

Sabadell. El migcampista de l'Hospitalet no ha marcat cap gol en els tres cursos que fa que és al Sabadell, però s'ha convertit, altra vegada, en el pivot sobre el qual gira l'atac arlequinat

“Quan hi ha en Juanjo al darrere, sembla que defensem amb un central més.” Aquesta frase, d'un excompany seu a l'Espanyol B, la podrien signar tots els jugadors amb què ha compartit terreny de joc Juanjo Ciércoles, migcampista del Sabadell. El jugador ha tornat a la titularitat de manera indiscutible, com ho va ser en el primer any que va estar cedit procedent de l'Espanyol, el de l'ascens, i s'ha tornat a convertir en un dels jugadors més sòlids sobre el qual flueix el joc total que practica el conjunt arlequinat.

Juanjo Ciércoles suma ja catorze titularitats aquesta temporada, tres més que les que portava el curs passat a aquestes alçades. Si bé els números s'assemblen molt, les sensacions són ben diferents. En el curs anterior, el migcampista de l'Hospitalet va estar batallant amb Hèctor Simon de principi a fi per un lloc a l'onze; enguany, en canvi, Ciércoles ja li ha menjat qualsevol opció d'entrar d'inici per davant de la defensa. “L'any passat em va costar una mica més entrar en la dinàmica de la categoria i ho vaig passar bastant malament. Aquest any, en canvi, em trobo molt còmode i estic molt a gust”, diu el migcampista arlequinat, que mai abans havia jugat a la segona divisió. “M'encanta la categoria i un sempre aspira a pujar una més, però és cert que aquesta és molt bonica.” El curs anterior, el pivot arlequinat no va començar al mateix ritme que els seus companys per una lesió al pubis i ho va acabar acusant al llarg de tot el curs.

El punt de partida

En les tres temporades que fa que vesteix la samarreta del Centre d'Esports, Juanjo comparteix amb Toni Lao el dubtós honor de no haver anotat cap gol. “No em tregui mèrits, que en vaig marcar un l'últim partit de pretemporada de l'any passat”, ironitza entre rialles el jugador. “Aquí tots aportem el que ens pertoca. En defensa faig la meva feina i intento que l'equip jugui. Es tracta d'aportar tant dins com fora el màxim que puguem, tot i que és cert que el que compta són els gols i jo no n'he fet cap”, hi afegeix, ja més seriosament.

Jugant en la mateixa posició, amb l'Espanyol B en quatre temporades, Juanjo havia marcat quatre gols (tres en l'última). “Potser amb l'Espanyol ficava algun gol en un córner o algun rebuig a la frontal. Aquest any ho estic intentant més. Fins i tot he tingut algun xut des de fora de l'àrea i crec que acabarà arribant. La veritat és que en tinc moltes ganes”, diu el migcampista, que acaba el seu contracte amb el Sabadell aquest 30 de juny.

Tots aportem el que ens pertoca. En defensa, faig la meva feina i intento que l'equip jugui
Juanjo Ciércoles
pivot del sabadell
Aquesta temporada he tingut algun xut des de fora de l'àrea i crec que acabarà arribant. La veritat és que en tinc moltes ganes
Es tracta d'aportar tant dins com fora el màxim que puguem, tot i que és cert que el que compta són els gols i jo no n'he fet cap
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)