ACB

El Girona fitxa Nike Sibande

L’aler d’Indiana va fer el rècord de punts (36) en un partit en la darrera Eurocopa FIBA i arriba procedent del Merkezefendi turc

Nike Sibande (1,93 m, 1999) és el cinquè fitxatge del Girona per al proper curs. L’aler d’Indiana, que va jugar a les universitats de Miami i Pittsburgh, va establir el rècord de punts en un partit (36) en la darrera edició de l’Eurocopa FIBA, la competició que aspira a disputar el proper curs el club de Marc Gasol, amb el Kataja finès. El mateix curs passat va passar per la lliga grega –Maroussi–i la turca –Merkezefendi–, on va disputar 12 partits i va acreditar-hi 14,7 punts (34,7 % triples), 4 rebots i 1,3 assistències.

“Per sobre de tot, té una motivació, il·lusió i determinació molt importants. Té clar l’objectiu de guanyar, una cosa que valorem molt” afirma Fernando San Emeterio sobre el setè jugador confirmat de la plantilla que tornarà a dirigir, aquest cop des de la pretemporada, Fotis Katsikaris. El club gironí havia anunciat abans les incorporacions de Juan Fernández, d’Aljami Durham i de Guillem Ferrando, l’adquisió en propietat de Sergi Martínez després d’un any cedit pel Barça, i les renovacions de Maxi Fjellerup i de Jaume Sorolla.

“Ens pot ajudar en les tres posicions exteriors, aportant-nos molt físic en aquest perímetre exterior. És un jugador amb capacitat per anotar tant a la zona com des de la línia de tres punts, també ens ajudarà en el rebot i en defensa a causa del seu físic” destaca el director esportiu del Girona sobre Sibande, que assegura: “ He estat treballant molt dur aquesta temporada per millorar les qualitats del meu joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)