Sabadell

Asseguren la porteria

Sabadell. El conjunt arlequinat pacta amb Nauzet Pérez la renovació del contracte fins al 2016. El canari, tota una garantia sota els pals, acabava el seu lligam amb el club el juny del 2014

El Sabadell ha aconseguit consolidar una de les posicions més difícils de cobrir, com és la porteria, amb l'arribada de Nauzet Pérez aquest estiu. El futbolista canari tornarà a l'equip aquest diumenge després de complir un partit de sanció i ho farà precisament en un duel especial per a ell ja que s'enfrontarà a Las Palmas, entitat on es va formar i on va debutar a segona fa una dècada. La clara mostra que Nauzet ha trobat el seu lloc a Sabadell és que el club i el jugador han acordat allargar la seva vinculació fins al 2016. El Sabadell encara no ho ha fet oficial, però el mateix jugador va reconèixer l'acord en declaracions al portal web canari Tinta Amarilla.

Nauzet ja tenia una temporada més de contracte amb el Sabadell –l'estiu passat va firmar per dos anys– i l'ampliarà per dues temporades més, fins a la 2015/2016. De fet, l'acord entre les dues parts ja s'ha tancat aquesta mateixa setmana, després que el representant de Nauzet s'hagi reunit amb el club.

El porter canari és un dels fitxatges que més bon rendiment han ofert al conjunt vallesà. Procedent del Mirandés, amb el qual va aconseguir l'ascens a segona divisió A, Nauzet va arribar l'estiu passat a la Nova Creu Alta, on l'amo sota els pals era el capità De Navas. Però la sorpresa va saltar en la primera jornada de lliga contra el Girona, quan Lluís Carreras va decidir apostar per Nauzet a la porteria, en detriment de Navas, tota una institució al club arlequinat.

Per fi estabilitat

La carrera del porter canari ha estat marcada pels constants canvis de club ja que Pérez sempre ha volgut tenir un paper destacat en els equips on ha jugat i això l'ha portat a buscar-se la vida en un munt de llocs. Des de la sortida del club on es va formar, Las Palmas, el juny del 2003, Nauzet ha passat per una desena de conjunts i mai no havia aconseguit estar-hi més de dues temporades.

Així doncs, en plena maduresa futbolística –ara té 28 anys acabats de fer– Nauzet firma el que s'apunta com el contracte que li permetrà fer un pas endavant en qualitat i consolidar-se a segona A. Un objectiu que comparteix el club, que ha decidit apostar per ell de manera contundent. El canari és el primer jugador que el Sabadell lliga a llarg termini, fet que s'entén com una aposta d'assegurar-se estabilitat. I, de passada, si el rendiment del porter atragués l'interès d'algun conjunt fort, el Sabadell sempre hi tindria alguna cosa a dir o a guanyar.

INTERÈS MUTU

El club garanteix estabilitat i el jugador se sent molt a gust a Sabadell

FIX SOTA ELS PALS

29
partits
i 2.590 minuts, tots fins que va ser expulsat contra la Ponferradina

TRES ANYS MÉS

El canari és el primer jugador que el Sabadell lliga a llarg termini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)