Sabadell

Al compàs del resultat

Sabadell. Després de les derrotes Lluís Carreras varia sempre el següent onze titular. Últimament, el tècnic ha canviat fins i tot en plantejament

El Sabadell no està en un bon moment i salta a la vista. Encadena quatre jornades consecutives derrotat, no acaba de trobar el seu joc i sembla inferior als rivals. Al conjunt arlequinat li han trobat la medicina per al seu onze titular tipus, basat en els dos interiors d'anada i vinguda, amb Antonio Hidalgo i Moha. És hora, doncs, de contrarestar-ho.

I no es pot dir que Lluís Carreras no ho hagi intentat. Sempre que el tècnic ha perdut, ha canviat per al proper partit com a mínim dos jugadors de l'onze titular, malgrat el que digui: “El partit anterior no influeix gens a l'hora de fer les alineacions. Valorem coses com ara l'estat dels jugadors, les nostres habilitats i també les dels rivals.”

Canvi, també, d'estil

En les tres últimes jornades, coincidint amb el fet que el Sabadell ha perdut molts partits, han incrementat les variants en els onzes. Deixant de banda el matx d'aquesta setmana, en què quatre dels cinc canvis eren obligats per sanció i lesió, el tècnic ha modificat sis jugadors respecte a l'onze anterior. Contra l'Hèrcules, van ser set canvis (amb un d'obligat per la sanció de Nauzet) que no van convèncer ni de bon tros després del 3 a 1 a domicili, perquè contra Las Palmas, en la jornada següent, Carreras va tornar a apostar per un onze més habitual (sis canvis).

Però Lluís Carreras no només està variant la fisonomia de l'equip en l'onze. També en l'estil de joc. Contra l'Hèrcules, el conjunt arlequinat va optar per jugar molt més en llarg aprofitant les dimensions del terreny de joc i la velocitat de la davantera. Contra Las Palmas, l'equip va tornar al futbol habitual, però en canvi contra el Còrdova es va tancar molt més en la primera meitat per ser més obert en la segona amb el resultat en contra. Una flexibilitat que, de moment, de cap manera està donant rèdit.

REACCIÓ

També el tècnic ha canviat matisos del sistema de joc en els últims partits, sense resultats
Aníbal i Ulises Dávila es van alternant en els últims partits la posició en la punta de llança
El partit anterior no influeix gens a l'hora de decidir l'onze inicial que posem
Lluís Carreras
tècnic del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)