1a femenina

El Barça, a un pas de la final

Copa de la Reina. L'equip blaugrana allarga l'estat de gràcia amb un triomf clar a Madrid gràcies a tres gols de Sonia en l'anada de les semifinals

atlético0


barça3


Tres gols de Sonia Bermúdez van permetre ahir al Barça posar un peu i mig a la final de la copa de la Reina. L'equip de Xavi Llorens va ser superior i, sobretot, molt més efectiu que l'Atlético de Madrid en l'anada de les semifinals. En l'altra eliminatòria, el Transportes Alcaine i el Llevant van empatar sense gols a Saragossa (0-0).

Després d'un inici igualat i amb precaucions, Sonia es va plantar davant Lola i la va superar en l'un contra un. Després, la bona actuació de la portera Ràfols va permetre al conjunt blaugrana mantenir l'avantatge fins al descans. En la segona part, dos gols més de Sonia –el primer de penal i el segon després d'una centrada de Corredera– van deixar l'eliminatòria encarrilada.

ATLÉTICO DE MADRID: Lola, Pisco, Vane, M. Carro, Moya (Mitsue, 46'), Troyano, Serrano, Claudia, Priscila (Ortiz, 77'), Carreño (Blanca, 38') i Amanda. BARÇA: Ràfols, Marta, Meli, Míriam, Melani, Virgínia, Olga (Kenti, 55'), Gemma (Lau, 70'), Vicky, Sonia i Alèxia (Corredera, 55'). GOLS: 0-1 (25') Sonia. 0-2 (62') Sonia, de penal. 0-3 (90') Sonia. ÀRBITRE: Miguel Ángel Ortiz. T.G.: A Claudia i Pisco, i a Marta. PÚBLIC: Uns 1.300 espectadors a la Ciutat Esportiva de l'Atlético.

El Girona, endavant en el camí a primera

En la fase d'ascens a la primera divisió femenina, el Girona va confirmar ahir la seva classificació per a l'eliminatòria definitiva, després d'imposar-se per un clar 0-3 al camp d'El Olivo, equip que ja havia golejat en el partit d'anada (4-0). Així, per pujar a primera, al Girona només li falta superar l'eliminatòria que disputarà contra el Torrejón, que ahir va eliminar l'Añorga. L'altre equip que pujarà a primera sortirà del doble partit entre l'Oviedo Moderno i el Granada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)