Sabadell

Javi López, l'entrenador més ben situat

Sabadell. L'ex del Nàstic i el Cartagena, entre altres equips, lidera el grup de candidats a ocupar la banqueta arlequinada

No ha de passar d'una setmana que el Sabadell anunciï el nou entrenador per a la temporada vinent i, ara mateix, el més ben situat és Javi López. L'ex del Cartagena, el Xerez i el Nàstic entre molts altres equips lidera una terna de quatre o cinc candidats entre els quals es troba també Joan Barbarà, segon d'Eusebio al Barça B.

López s'adequa al perfil d'entrenador que cuida el toc de la pilota i no és excessivament car, perquè les opcions d'Herrera i Oltra –que acaba de fitxar pel Mallorca– no han existit per a les aspiracions econòmiques de dos tècnics que acaben d'entrenar a primera després de fer pujar el Celta i el Dépor respectivament.

Experiència

López acumula 150 partits dirigits a la categoria de plata com a tècnic del Salamanca, el Nàstic, l'Alavés, el Recre, el Xerez i el Cartagena, en tres dels quals va ser acomiadat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)