Sabadell

La Nova Creu Alta, el principal escull per als japonesos

2a divisió A. L'Ajuntament, que té la propietat de l'estadi i un 18% de les accions, està molest amb els nous inversors del Sabadell i amenaça de posar dificultats en la concessió del camp

L'Ajuntament de Sabadell està molest amb els inversors japonesos. El consistori de la ciutat té el 18% de les accions de la Fundació de l'Esport Sabadellenc i la propietat de la Nova Creu Alta i amenaça de posar dificultats als inversors japonesos per a la utilització d'aquest equipament. Així, almenys, ho va posar de manifest Joan Soteras en la roda de premsa de dijous passat. “Fins abans de l'ampliació de capital, l'Ajuntament era el màxim accionista”, va explicar Soteras: “Amb l'alcalde Bustos i el senyor Sakamoto vam signar aleshores un document pel qual l'actual junta seguiria almenys dos o tres anys. El que passa és que si no m'hi volen no em quedaré.”

Soteras va reconèixer que l'Ajuntament estava “molest” amb l'actitud dels inversors japonesos, que han forçat, segons ell, la seva dimissió. Tan molestos que fins i tot queda oberta la possibilitat que utilitzin el camp, equipament municipal, com a mesura de pressió per arribar a acords amb els màxims accionistes. “De motius de pressió n'hi haurà”, va reconèixer el president arlequinat, que, això sí, va afirmar que l'equip sí que jugarà a l'estadi creualtenc: “Dubto que vagi per aquest camí. Hi jugaran, segur.”

Presents en la reunió

En els instants previs al consell extraordinari de dilluns, es va veure l'exalcalde Manuel Bustos i alguns membres del govern de la ciutat, com ara el regidor d'Esports, Josep Ayuso, a la Nova Creu Alta. El mateix Soteras va reconèixer l'ajuda que li havia ofert tant l'exalcalde Bustos com l'actual, Joan Carles Sánchez.

HI JUGARAN

Tot i que serà un motiu de pressió, el Sabadell segur que jugarà l'any vinent a la Nova Creu Alta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)