Sabadell

Amb segell propi

Fase d'ascens a segona A. L'Hospitalet afronta l'última eliminatòria per pujar de categoria convençut que només ho aconseguirà si és fidel al futbol que ha fet durant la temporada

Per continuar en el camí, és tan important tenir clar l'objectiu com la manera d'arribar-hi. I l'Hospitalet ha tingut temps d'equivocar-se i de reprendre la seva manera de fer, el seu segell propi, per a l'última i decisiva eliminatòria contra l'Eibar. Coses d'acabar en primera posició. El conjunt de Miguel Álvarez té avui el primer assalt a Ipurua, en un camp que no ajuda gens que els riberencs despleguin el futbol que els va portar a liderar el grup 3 de la segona B i a tornar al bon camí contra el Caudal al municipal de l'Hospitalet. Al davant, a més d'un camp complicat, tindrà un rival pletòric que arriba a l'última eliminatòria després d'eliminar l'Alcoià i el totpoderós Oviedo.

L'Hospitalet no va aconseguir pujar a la primera i ho va pagar. “Ens va fer molt mal l'eliminatòria amb el Tenerife. La tornada va ser un grandíssim partit, però no aconseguir-ho ens va deixar molt tocats per a Mieres”, reconeixia ahir Miguel Álvarez, entrenador de l'Hospitalet. Allà, els riberencs no només no van guanyar sinó que ni tan sols van ser fidels al seu joc habitual. “No vam xutar a porta, però de seguida l'equip va analitzar què no feia bé i el que calia per continuar en aquesta lluita”, afirma, enèrgic, Álvarez. I el resultat va ser un gran partit a la tornada, 2-0, continuar endavant i amb les idees clares. “L'únic que espero del meu equip és que siguem nosaltres mateixos. Que no renunciem a la nostra identitat. Va passar a Caudal, però no ha de tornar a passar per molt que sigui Ipurua.”

Una baixa important

De fet, aquesta serà una de les principals dificultats que tindrà l'Hospitalet. Ipurua és un camp petit, de gespa natural, on la pilota no corre tan ràpidament com Álvarez voldria i on l'Eibar ha estat extraordinari al llarg de la temporada. “Patirem perquè és un equip molt bo, amb gent experta, i perquè és un camp que es presta al futbol que juguen ells”, deia el tècnic, que confia en les seves pròpies armes: “Sortirem a jugar amb els petits. No podem anar a Ipurua a defensar-nos amb homes grans. Si hi vas i jugues al que no jugues mai, és encara més difícil. Els jugadors són els que hi posen el futbol però mai veuran que l'entrenador fa un pas enrere.”

Álvarez té un gran maldecap amb la baixa gairebé segura de Manu Viale a l'eix defensiu. El central, que té un cop a la cuixa del partit contra el Caudal, ha viatjat amb la resta de l'expedició i, tot i que no l'han volgut donar oficialment per descartat, ahir ni tan sols va arribar a calçar-se les botes en la darrera sessió d'entrenament de l'equip. La resta de l'equip, en canvi, està en perfectes condicions. “Aquesta setmana ens ha servit per recuperar gairebé tothom”, afirmava el tècnic riberenc referint-se a Aday, Pol Llonch i Julio Rico, que no han estat al cent per cent però que avui sí que hi estan.

Aconseguir un bon resultat a Ipurua tenim clar que és molt important. Però també és cert que hem demostrat que a fora sabem fer bé les coses
Patirem perquè és un equip molt bo, amb gent experta, i perquè és un camp que es presta al futbol que juguen ells
Miguel Álvarez
entrenador de l'hospitalet
L'únic que espero és que siguem nosaltres mateixos. Que no renunciem a la nostra identitat. No ha de tornar a passar per molt que sigui Ipurua
No podem estar millor. Les sensacions són bones, però ells estaran igual. L'eliminatòria, al 50%
Gaizka Garitano
entrenador de l'eibar

L'afició riberenca omple un autocar

Ahir a mitja tarda el conjunt riberenc va anunciar oficialment que tancava la llista per viatjar en l'autocar organitzat pel club cap a Ipurua. En total són 55 els aficionats que viatgen a un preu de 60 euros amb l'entrada inclosa per l'acord a què van arribar pel preu de les entrades (20 euros anticipada). L'autocar sortirà avui a les nou del matí i l'arribada prevista serà cap a les cinc de la tarda. La tornada es farà just després del partit, a les onze de la nit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)