Sabadell

Moha tanca el capítol de renovacions

Sabadell. El migcampista santboià allarga una temporada més el vincle amb el club arlequinat i és l'últim jugador que renovarà el contracte

En tot aquest terrabastall, l'aficionat del Sabadell somiava que algunes coses quedessin intactes respecte a la temporada passada. La renovació de David de Navas, un dels ídols de l'afició pels seus set anys d'arlequinat, ja va quedar certificada just quan entrava Javi Salamero com a entrenador arlequinat, i ahir ho va fer un element cabdal de l'equip la temporada passada. Mohammed El Yaagoubi serà, doncs, jugador del Sabadell després que ahir estampés la signatura en un contracte que amplia un curs el seu vincle amb el Sabadell.

Moha serà l'últim jugador a renovar ja que el club ha descartat la continuïtat de Dani Tortolero, Fito, Eneko i Juvenal. El migcampista sabadellenc, referència arlequinada des que va arribar a la Nova Creu Alta la temporada 2008/2009, s'acomiadarà de l'afició en una roda de premsa la setmana vinent.

Amb Salamero

Moha ja va coincidir amb Javi Salamero en la temporada 2011/2012 al Girona. En les últimes dotze jornades en què l'entrenador aragonès es va fer càrrec de l'equip, Moha va tornar a recuperar un protagonisme dins l'equip que amb Josu Uribe, en les jornades anteriors, havia perdut. En aquell període, amb Salamero, Moha va sumar vuit titularitats i deu partits jugats combinant les posicions d'interior i lateral esquerre.

El cos tècnic, ara sí, complet

El conjunt arlequinat va confirmar ahir que tanca el cos tècnic amb dues incorporacions. L'entrenador de porters, en substitució d'Omar Harrak, que marxa a l'Alcorcón, serà Miguel Ángel Álvarez, exporter del Terrassa. Miguel Ángel, que tot just es va retirar a finals de la temporada passada, tenia molt bona sintonia amb Miquel Olmo, segon entrenador arlequinat. Al cos tècnic s'hi afegirà un component més, Chus Serrano, fins ara segon entrenador del Nàstic, que serà adjunt als dos entrenadors i ajudarà en la confecció de l'organigrama tècnic, dels partits i dels rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)