Sabadell

Cristian Garcia, a punt per aterrar a la Nova Creu Alta

Sabadell. El lateral dret té embastat un acord per incorporar-se al club arlequinat i, després de desvincular-se del Còrdova, el podria tancar avui

El Sabadell té encara deures per fer si vol tancar la plantilla de la temporada que ve, però, a poc a poc, els moviments que ha fet el club estan donant fruit. Així, si no hi ha cap contratemps greu, l'entitat arlequinada podria anunciar en les pròximes hores la tercera incorporació: el lateral dret Cristian Garcia, que ha militat al Còrdova les últimes dues temporades.

El defensa nascut a Terrassa fa 31 anys té embastat un acord per dues temporades amb el Sabadell –“és la meva gran prioritat”, afirma– i espera segellar-lo avui o demà, un cop ahir es va desvincular de l'entitat cordovesa.

La insistència del cos tècnic, sobretot de Javi Salamero i Miquel Olmo, ha estat clau per convèncer el jugador, que s'ha sentit molt valorat: “El club ha mostrat tenir molt d'interès per mi i m'il·lusiona tornar a casa.”

El Còrdova i Cristian Garcia van segellar, ahir a mitja tarda, el trencament del seu vincle, establert fins al 2016, ja que l'octubre passat el futbolista egarenc va renovar per tres temporades. L'entitat cordovesa, de fet, va anunciar a primera hora de la tarda que havia arribat a un acord amb el lateral per rescindir el vincle –i el seu excompany d'equip Aritz López Garay va felicitar-lo pel traspàs al Sabadell a través del Twitter–, però el mateix Cristian Garcia va haver de desmentir poc després que hagués arribat a un acord, que es va tancar poques hores després. L'experimentat futbolista egarenc, amb tot, tornarà a casa després d'estar gairebé una dècada lluny de Catalunya.

El Sabadell és la meva primera opció: m'il·lusiona tornar a casa i, a més, el club ha demostrat tenir molt d'interès per mi
Cristian Garcia
defensa del còrdova

Experiència i vocació ofensiva

Cristian Garcia és un lateral dret amb molta experiència a segona A, ja que hi ha militat deu temporades entre el 2002 i el 2013. L'egarenc, format en el Terrassa, va créixer en el club vermell i, després de tres anys a segona B, va jugar-hi també tres temporades a la divisió de plata. A continuació, va estar dos cursos al Poli Ejido, tres al Cadis, un a la Ponferradina i els dos últims al Còrdova. En el primer any al conjunt blanc-i-verd, Cristian es va lesionar greument i només va jugar tres partits, mentre que l'últim any va disputar 23 enfrontaments, en què ha estat un pèl irregular. El jugador, nascut a Terrassa fa 31 anys, destaca per la seva projecció ofensiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)