Sabadell

El nou Sabadell torna a la feina i presenta Edgar

Sabadell. Ahir va començar l'activitat amb una doble sessió amb molts jugadors del filial i amb les bones sensacions del nou davanter

La pilota va tornar a rodar sobre la gespa de la Nova Creu Alta i, encara que va ser en un entrenament, això ja és un petit alleujament per a l'afició del Sabadell, tipa de rebomboris al voltant de les altes esferes del club. Amb gairebé una trentena de jugadors, el nou Sabadell de Javi Salamero va iniciar el contacte amb la pilota amb una sessió de dues hores al matí i una d'una hora i mitja a la tarda. Entre els jugadors que s'entrenaven a part –encara s'estan recuperant Paz, Goni i Olmo– i els sis fitxatges que falten, l'exdirector esportiu del Girona va haver de recórrer a un bon grapat d'homes del filial per completar els entrenaments. En l'exigent entrenament del matí fins i tot hi va haver una víctima, ja que Joan Noguera va caure desmaiat per culpa de la calor tot just quan acabava l'entrenament. Entre sessió i sessió va ser presentat en societat Edgar Hernández, exdavanter del Sant Andreu que fa mesos va fitxar per tres anys. Edgar va apel·lar a la seva confiança per continuar marcant gols també a segona divisió A. “He de continuar amb aquest nivell de confiança i adaptar-me com més aviat millor a aquesta categoria. De moment, en el primer entrenament m'he trobat molt còmode.”

Aquest temps he estat molt tranquil amb la situació del club. Toca mirar endavant
Edgar Hernández
davanter del sabadell

Un altre japonès en la sessió

Ryosuke Kinoshita, futbolista que sorgeix del Nike Challenge de només 19 anys i que fins ara s'entrenava amb el Colònia de la Bundesliga 2, va entrenar-se ahir amb el conjunt de Javi Salamero. El jugador està a prova, juntament amb un altre procedent d'aquesta competició. Jorge Luis Buzzo López Coke, que la temporada passada va jugar a l'Atlético de Madrid C, també va completar la sessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)