Sabadell

Una sortida urgent per a Paz

Sabadell. El conjunt arlequinat confirma que no compta amb el central andalús per a la temporada que ve per diferències contractuals. El jugador, que no viatjarà al Japó, busca un nou destí

Pel que fa a la confecció de l'equip per a la temporada que ve, el Sabadell s'està buscant la vida amb diverses incorporacions. En l'eix defensiu, ara mateix, falten un parell de peces per completar un trencaclosques que ara es complica encara més amb la sortida forçada d'Abraham Paz. El club ha comunicat recentment al jugador que no compta amb ell per “diferències contractuals”, tal com va afirmar l'entrenador Javi Salamero en unes declaracions recollides pel diari Marca. La versió oficial és que el jugador busca una millora del contracte que el conjunt arlequinat no només no està disposat a donar-li sinó que, a més, vol tot el contrari: és a dir, reduir-li el sou. Una situació prou estranya perquè el jugador, que té 34 anys, acaba el contracte el proper 30 de juny i va tenir un més que decent rendiment –tret d'alguns partits puntuals– en el curs passat a les ordres de Lluís Carreras.

Altres informacions apunten que el Sabadell el deixa marxar per desavinences entre Paz i la part pesant del vestidor arlequinat. De fet, segons ha pogut saber aquest diari, el futur del defensa arlequinat ja era bastant magre a finals de la temporada passada, abans que arribés Javi Salamero a la banqueta del Sabadell. El tècnic aragonès no ha fet més que reafirmar la decisió que va prendre l'àrea tècnica ara fa uns mesos, decidint que no compten amb ell per a aquest nou projecte.

A l'estranger

Abraham Paz va ser un dels defenses més solvents la temporada passada. Tot i el baix rendiment en partits puntuals, el central gadità es va refermar com un fix per a Lluís Carreras (31 partits, 3 gols). Paz, per tant, ho tindrà relativament fàcil per trobar equip, encara que es preveu l'estranger com una de les millors opcions per trobar-ne. El central del Puerto de Santa María havia sonat a finals de la temporada passada per al Cadis, que actualment dirigeix Raül Agné.

MÉS VERSIONS

Diverses fonts apunten desavinences entre el central i el nucli dur del vestidor

VERSIÓ OFICIAL

El club afirma que no vol millorar-li el contracte i el deixa marxar a cost zero

DECISIÓ

El club havia pres aquesta decisió a final del curs passat i Salamero l'ha executat

Recuperant-se d'una operació al menisc

Abraham Paz ara mateix no s'entrena amb la resta de companys i no anirà a l'estada que farà el Sabadell al Japó. El central tot just s'està rehabilitant de la lesió al genoll; es va perdre l'últim mes i mig de competició per culpa d'un trencament al menisc. Aquest trencament, però, ja el tenia des del mes de novembre i no va ser fins que el Sabadell va estar salvat que va decidir passar per la sala d'operacions.

El defensor gadità, però, està seguint els terminis en el procés de recuperació de l'operació i dependrà de la celeritat a l'hora de trobar un equip que l'acabi de fer o no al Vallès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)