Sabadell

El Sabadell es presenta a casa amb 20 jugadors

2a divisió A. Abans de marxar a Tòquio, el conjunt arlequinat es vesteix de curt davant d'uns 700 aficionats que es van apropar a la Nova Creu Alta per veure només tres cares noves

Poquíssimes novetats al Sabadell de la 2013/2014, que ahir es va vestir de curt i d'arlequinat per primera vegada davant l'afició. Ho va fer dos dies abans de marxar cap al Japó, on s'hi estarà una setmana i jugarà dos partits amistosos, i amb la notable novetat que aquest any hi ha molt poc de nou per veure. Només tres fitxatges (Edgar, Tanabe i Cristian) per al projecte de Javi Salamero, que tampoc té ni la intenció ni la pressa de fer gaires incorporacions. 20 jugadors (Abraham Paz inclòs, que sortirà) van fer-se la foto oficial a la gespa creualtenca i un partidet posterior ajudat amb quatre homes del filial i quatre més que estan a prova. El partidet va acabar amb un solitari gol d'Edgar Hernández.

En el torn de parlaments, tant el capità Hidalgo com l'entrenador Salamero, com la representació del consell encapçalada per Antonio Salguero van demanar suport a l'equip. “Quan les coses vagin pitjor serà quan més us necessitarem”, va afirmar el jugador en un breu discurs. “El nivell de la categoria aquest any serà molt alt però l'equip, ajudat per la nostra gent, se'n sortirà”, va proclamar, en un altre to, el tècnic. “Necessitarem el vostre suport per aconseguir la permanència en la categoria”, va dir Salguero, que va acabar matisant: “Un cop aconseguides, ja serà hora de pensar en cotes més altes.”

Al final de la sessió, els jugadors es van quedar signant autògrafs i fotografiant-se amb l'afició.

Necessitem el vostre suport per aconseguir la permanència i, fins i tot, cotes més altes
Antonio Salguero
conseller del sabadell
La categoria tindrà un nivell d'exigència molt alt, però amb el suport de l'afició ens en sortirem
Javi Salamero
entrenador del sabadell
Sabem que ha estat un estiu difícil, però l'equip tindrà el màxim compromís i molta feina
Antonio Hidalgo
capità del sabadell

Juvenal, acomiadat amb una gran ovació

David de Navas va ser, amb diferència, el jugador de la plantilla que va rebre l'ovació més sonora per part de l'afició. Però els aplaudiments de la tarda se'ls va endur Juvenal Edjogo-Owono, que, vestit de carrer, va dir adéu com a jugador del Sabadell davant la Nova Creu Alta. El migcampista deixa enrere cinc temporades d'arlequinat i marxa per la porta gran sent, fins ara, l'últim sabadellenc que ha vestit la samarreta del Centre d'Esports. “Hagués estat ideal retirar-me aquí, però entenc la situació i la decisió del club. Fa molts anys que estic en aquest món i ja sé com funciona”, va dir el migcampista d'origen guineà després de rebre una placa commemorativa per part del club. Juvenal, de 34 anys, va arribar al Sabadell just quan va ascendir de tercera a segona B i el deixa al futbol professional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)