Sabadell

L'estada al Japó, iniciada

Sabadell. L'expedició arlequinada ja és al país asiàtic, on continuarà preparant la nova temporada i disputarà un partit amistós, a més de donar-se a conèixer a l'altre costat del món

El primer equip i el cos tècnic del Sabadell van sortir ahir al matí cap al Japó, on van arribar de matinada, hora catalana, després de quinze hores de vol per iniciar l'estada de pretemporada al país asiàtic. L'expedició arlequinada, encapçalada per consellers del club, té l'objectiu també de donar-se a conèixer i enfortir els lligams amb el Japó. L'acord de col·laboració que uneix el club vallesà amb el FC Tòquio i les bones relacions amb el país asiàtic gràcies al màxim accionista del club propicien aquesta estada de pretemporada, durant la qual l'equip de Javi Salamero disputarà un partit amistós precisament contra el FC Tòquio el dimarts 23 de juliol a dos quarts d'onze del matí (hora catalana). A banda del partit amistós, l'estada ha de servir per preparar la temporada i continuar-se entrenant per arribar al punt òptim per començar la lliga d'aquí a un mes. Aquesta estada de pretemporada a l'Àsia és un fet inèdit en la història del Sabadell i mostra la voluntat del club de continuar creixent, fins i tot a l'altra punta del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)