Nàstic

Primera derrota de renom

Amistós. El conjunt grana es va avançar per mitjà d'Aleix Coch però Jonathan Pereira i Juanto van capgirar el marcador

vila-real2


nàstic1


El Nàstic va iniciar amb derrota els partits de preparació en un compromís d'alta volada contra el Vila-real de primera divisió. El conjunt grana, però, va donar una molt bona imatge als més de mil cinc-cents espectadors que es van apropar al Nou Estadi i que van veure com Aleix Coch avançava els seus a la mitja hora de partit. El jugador va aprofitar un error defensiu en el servei d'un córner.

L'extrem groguet, Jonathan Pereira primer, aprofitant una bona jugada de Jokic per la banda (43'), i el jove Juanto després, rematant un servei de Perbet, van posar les coses a lloc per al Vila-real.

Més amistosos

Els filials del Nàstic i el Vila-real (el C) també van jugar un amistós que va acabar amb derrota de la Pobla per 3-0. De segona B, el Lleida va guanyar l'Altorricón (3-2).

NÀSTIC DE TARRAGONA: Reina, Juanjo, Aleix Coch, Viale, Via, David Sánchez, Molina, Javi Martínez, Giner, Aarón Bueno i Marcos. També van jugar: Tomeu, Calavera, Xisco, Verdú, Querol, Beñat, Rocha, Lago Júnior, Perera i Bertomeu VILA-REAL: Aitor, Criado, Ermin Alic, Mussachio, Jokic, Pina, Edu Ramos, Juanma, Cámara, Hernán Pérez i Pereira. També van jugar: Alejandro, Gaspar, Pantic, Diego Jiménez, Jiménez, Bruno, Trigueros, Cani, Ríos, Jeremy i Juanto. GOLS: 1-0 (31') Aleix Coch. 1-1 (43') Jonathan Pereira. 1-2 (66') Juanto. PÚBLIC: 1.542 aficionats al Nou Estadi de Tarragona.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)