Sabadell

Els problemes s'acumulen

Sabadell. Aníbal i Gato engreixen la nòmina de lesionats del conjunt de Javi Salamero, que va oferir una imatge més aviat pobra. El Nàstic va aconseguir la seva primera victòria

nàstic2

sabadell1

Per si la llista de lesionats del Sabadell no era prou llarga, amb Nauzet, Olmo, Pablo Ruiz, Goni, Juanjo i Tanabe, l'amistós d'ahir contra el Nàstic al complex de Sant Oleguer va servir per augmentar els maldecaps de Javi Salamero. Aníbal es va fer un esquinç al turmell que el podria deixar fora de combat per al començament de lliga, i Gato també va haver de plegar molt aviat per unes molèsties a l'adductor.

Els sabadellencs no van estar gaire fins contra un Nàstic que va dominar i que es va endur el primer triomf de la pretemporada. En el conjunt vallesà, Salamero havia apostat d'entrada per un 4-4-2, amb Aníbal i Èdgar al davant, però va canviar el dibuix arran de la lesió del punta i va passar a jugar amb un 4-2-3-1. Al darrere, va jugar David de Grassi, que està a prova.

Als vallesans, els va costar moltíssim crear jugades de perill i arribar davant la porteria de Reina. El Nàstic, amb més control, tampoc va tenir gaires ocasions en la primera meitat, més enllà d'un xut de Marcos (21') i un de Bertomeu (25').

Arriben els gols

Poc després del descans, i en una de les seves primeres arribades amb cara i ulls, el Sabadell va marcar l'1-0. Va ser una bona jugada de combinació que Collantes va resoldre amb un xut creuat (50'). Però el Nàstic es va espavilar i, en poca estona, va capgirar el resultat d'un gol advers. Calavera va engaltar un fort xut des de la frontal de l'àrea que va batre De Navas (61'). I només cinc minuts més tard, Lago Junior va tenir un u contra u amb De Navas que va saber resoldre i marcar el seu primer gol amb la samarreta del Nàstic (66').

Quedava gairebé mitja hora, i tant el Sabadell com el conjunt de Santi Castillejo van tenir alguna ocasió, però el marcador ja no es va moure més.

El Nàstic va marxar satisfet amb la seva primera victòria, i contra un rival de categoria superior. I el Sabadell ho va fer amb els seus maldecaps accentuats per culpa de les lesions, quan només falten dues setmanes pel començament de la lliga.

SABADELL: De Navas, Toni Lao, Bikey, Grassi, Noguera, Yeray, Llorente (Longás, 60'), Gato (Moha, 6'), Collantes (Cristian García, 60'), Aníbal Zurdo (Antonio Hidalgo, 26') i Èdgar. NÀSTIC: Reina, Calavera, Xisco Campos, Lucas Viale, Èric Via, Beñat, David Sánchez, Molina, Ferran Giner, Marcos i Querol (Bertomeu, 10'). Segona part: Tomeu, Calavera, Viale, Aleix, Verdú, Beñat, Rocha, Tortosa, Lago, Bertomeu i Perera. GOLS: 1-0 (50') Collantes. 1-1 (61') Calavera. 1-2 (66') Lago Junior. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: nom. T.V.: Cap.