Sabadell

Arriba el central Kiko Olivas i Bikey queda descartat

Sabadell. L'exjugador del Còrdova i del Vila-real serà nou jugador arlequinat i deixa l'eix de la defensa pràcticament enllestit sense André Bikey, que busca altres ofertes superiors

La negativa d'André Bikey a fitxar pel Sabadell va tenir una resposta ràpida de l'àrea esportiva del Sabadell. Kiko Olivas serà nou jugador arlequinat i pràcticament deixa enllestit l'eix de la defensa amb els dos homes que demanava Javi Salamero dissabte passat. Ara, Xavi Roca i el cos tècnic centraran els seus esforços a incorporar un carriler esquerrà i un extrem que pugui jugar per dins.

Olivas arriba a Sabadell per les dues temporades vinents. El central, que d'aquí a tres setmanes farà 25 anys, va ser un dels titulars la temporada passada amb el Còrdova, fregant la xifra dels 30 partits. Prèviament, el jugador havia passat pel Vila-real, on va arribar a jugar a primera divisió, tot i que el debut a la màxima categoria el va fer amb el Màlaga, el seu club d'origen en el futbol formatiu.

Sense rastre de Bikey

El fitxatge d'Olivas és una reacció a la negativa de Bikey. El central camerunès demanava força diners i l'estira-i-arronsa que han mantingut el jugador i el club les últimes setmanes s'ha trencat quan el jugador s'ha negat a negociar. Espera ofertes més importants que la que li podia donar el Sabadell. Els arlequinats, però, estaven disposats a fer un esforç econòmic perquè es quedés, però el central aquesta setmana ja no ha anat al entrenaments i avui no viatjarà a Osca per jugar l'amistós.

En l'amistós (a l'Alcoraz, 20 h), però, sí que hi seran dos dels jugadors a prova que ara mateix té el conjunt arlequinat: Davide Grassi i Alberto. Aquest darrer arriba de fer una prova amb l'Elx, tot i que la seva incorporació, igual que la de l'italià procedent del Dundee United, és força complicada. No acaben de fer el pes.

Més problemes

Ahir el Sabadell va entrenar-se amb només nou homes de la primera plantilla. Les males notícies no tenen aturador a l'infermeria, ja que ahir el club va confirmar que Juanjo té una lesió al menisc, fet que el tindrà de baixa prop de cinc setmanes. A més, Antonio Hidalgo en tindrà per un parell per culpa d'un trencament al bessó, Gato estarà un mes de baixa, i Nauzet, amb un esquinç en una costella, estarà fora dels terrenys de joc dues setmanes.

Francisco Olivas
Antequera (Màlaga), 21-08-1988 Central Alçada: 1,84 m Pes: 78 kg
ETAPA DE FORMACIÓ
Màlaga
TRAJECTÒRIA
2006/07 Màlaga B (2a B)
12 (-)
2006/07 Màlaga (1a)
5 (-)
2007/08 Vila-real B (2a B)
15 (-)
2008/09 Vila-real B (2a B)
22 (1)
2009/10 Vila-real B (2a)
33 (-)
2009/10 Vila-real (1a)
2 (-)
2010/11 Vila-real B (2a)
35 (-)
2010/11 Vila-real (1a)
4 (-)
2011/12 Vila-real B (2a)
36 (3)
2012/13 Còrdova (2a)
29 (-)
AMB EL VILA-REAL A 2a
11.756 minuts repartits en 138 partits de lliga a segona, 3 gols.
Debut a segona: Amb 18 anys, amb el Màlaga contra el Salamanca (0-0).

DOS, A PROVA

Grassi i Alberto completen les sessions, tot i que tenen poques opcions de fitxar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)