Sabadell

El premi, per cortesia

Amistós. El Sabadell s'endú el Memorial Antonio Alfonso tot i empatar

sabadell0


osca0


Prescindible partit el que van disputar ahir l'Osca i el Sabadell a l'Alcoraz en el memorial Antonio Alfonso que es va endur el conjunt arlequinat per cortesia tot i empatar a zero, a ocasions i a avorriment. Javi Salamero va repartir al màxim els minuts per l'estat físic de la plantilla i van aparèixer molts jugadors del filial (Yeray, Noguera, Roldán, Tienda, Estellés, Agustí i Lladó) i alguns a prova (Juanma –Badalona–, Alberto –Palamós– i Grassi).

El partit en si no va tenir gaire més història que alguna jugada personal de Collantes, l'home arlequinat més perillós, i una oportunitat de gol claríssima del davanter Tariq, que Grassi va treure sota els pals a la meitat de la segona part.

OSCA: Marqueta, Llamas, Mauri, Atienza, Aicart, Piojo, Batres, Marc Martínez, Rubén Garces, Tariq i Borja Sánchez. També van jugar Loscos, Marcos, Cristóbal, Fito, Emerson, Pablo Gallego, Gascón, Guille Sánchez, Dani Montero i Antonio Pérez. SABADELL: De Navas, Cristian, Toni Lao, Grassi, Barral, Llorente, Longás, Sotan, Juanma, Collantes i Edgar. També van jugar Yeray, Kiko Olivas, Joan Noguera, Alberto Jiménez, Roldán, Tienda, Estellés, Agustí i Lladó. ÀRBITRE: Edgar Garcia. T.G.: Al visitant Longás.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)