2a divisió A

ALBERT DORCA

MIGCAMPISTA DEL MÚRCIA

“Marco pocs gols, però els que faig són bonics”

Dorca ja ha fet dos gols, ha igualat en quatre partits el seu sostre a segona A, i torna a sentir-se a gust després d'un any difícil

Va sentir rumors, però diu que no va rebre cap oferta per tornar a Montilivi

0
gols
la temporada 2008/09 amb el Girona.
1
gol
la temporada 2010/11 amb el Girona.
2
gols
la 09/10 i 11/12 (Girona) i la 12/13 (Racing).

Albert Dorca (Olot, 23/12/1982) no podia començar millor la temporada a Múrcia, després d'un curs complicat a Santander. Ha jugat sencers els quatre partits, el seu equip és quart i ell ja ha fet dos gols, el seu sostre golejador en els sis anys que acumula a segona A. En els gols, a Mallorca i Riazor, va completar accions d'estratègia amb bons xuts amb l'esquerra.

Han estat dos gols semblants a pilota aturada. Es nota que les jugades estaven ben assajades.
Sí, treballem molt bé l'estratègia. A més, en els gols Saúl em posa molt bé la pilota i jo l'engalto bé, que no era fàcil. Marco pocs gols, però els que faig són tots semblants, bastant bonics.
És un jugador important en les accions d'estratègia?
Ha sigut casualitat que ens hagin sortit bé dues accions en què participo. No sóc el que més hi intervé, tenim moltes opcions, amb bons rematadors. Espero que la pilota aturada ens continuï donant fruits perquè a segona A és molt important.
Dos gols marcats en els camps de dos dels equips favorits...
Sí, no crec que hi guanyin gaires equips en aquests camps. Hem començat bé, demostrant molta ambició. Som una plantilla treballadora i implicada.
El Múrcia es va salvar gràcies al descens administratiu del Guadalajara. El club ho viu com una oportunitat que s'ha d'aprofitar?
Sí que hi ha la mentalitat que no pot tornar a passar, mentalitat d'aprendre dels errors. Estem centrats a aconseguir la permanència com més aviat millor.
Fins a quin punt era important per a vostè començar la temporada jugant després de la mala experiència a Santander?
Va ser un any dur, amb problemes i el descens, però de tot se n'aprèn, també de les situacions complicades. A l'estiu tenia clar que havia de pensar molt bé la meva destinació, anar on se'm valorés, i el Múrcia de seguida em va demostrar que em volia. Estic molt content.
Va tenir alguna possibilitat de fitxar pel Girona?
Sé que hi havia rumors, però crec que era més aviat una cosa de la premsa. Formalment no vaig parlar mai amb el Girona.
Acumula ja una bona trajectòria a segona A. Està ara en el punt idoni de maduresa?
Em sento molt bé físicament i mentalment. A més, a Múrcia hi ha un bon ambient de treball, molta solidaritat, i crec que les coses poden sortir molt bé.
Veu el Girona capaç de repetir el que va fer el curs passat?
Ha començat bé, amb la base de la plantilla anterior i fitxatges contrastats. Serà difícil repetir-ho, però no ha de tenir l'obligació de fer-ho, cal anar pas a pas.
Com va viure el gran campionat del Girona des de la distància?
Vaig pensar molt la decisió de marxar i no me'n penedeixo. Des de la distància vaig disfrutar molt amb la gesta del Girona, com un aficionat més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)