Sabadell

A casa no tenen aturador

Sabadell. Els arlequinats s'imposen amb més ofici que futbol però encara no aconsegueixen sortir dels llocs de descens. La cara A, a la Creu Alta, mostra un equip sòlid i amb idees clares

SARAGOSSA0


SABADELL1


Es preocupa, i amb raó, el soci arlequinat quan mira la classificació i veu el Sabadell tan a baix. Pura herència d'un inici de temporada més aviat convuls. Però els arlequinats donen mostres que hi ha bases per canviar aviat aquest lloc a la taula. De futbol, a estones, i perquè els rivals –en una categoria en decadència– tampoc ofereixen gaires alternatives. Però en serenor i cap, pocs equips els superen quan ofereixen la cara A, la de la Creu Alta. El gol anotat en els pitjors moments de l'equip, després d'haver fallat un penal, contra un rival de força entitat en donen bona fe. I la tranquil·litat que a la sala de màquines hi juguin dos (Juanjo i Hidalgo) que saben de què va això fa la resta.

La primera part va ser només apta per als aficionats que ho senten de debò. Qui mirés el partit per buscar espectacle segur que va canviar de canal o va marxar de la Nova Creu Alta. Ocasions, ben poques. Tan sols un “ui!” d'Aníbal a una centrada de Cristian (26'), un córner servit per Collantes i rematat molt desviat per Carlos (35') i el penal fallat. Nauzet s'ho mirava de lluny perquè el seu equip no deixava arribar un Saragossa amb molt poca fe. Collantes se'n va fer un fart de rebre passades a l'espai i de superar el lateral Rico, però l'última passada mai no era la definitiva. De tan collat que tenien els de Miquel Olmo el seu rival, una fortuïta acció dins l'àrea va significar el penal que va errar Gato vora el descans. Cop dur per marxar al vestidor.

Després del descans

El Saragossa no podia allargar el nefast partit que estava fent i a la sortida dels vestidors va tenir més presència a camp rival. Roger va enviar molt a prop del pal una falta des de la banda (49') i de nou el davanter va tenir a tocar el gol un minut més tard després d'una bona combinació amb Javi Álamo. El Sabadell es despertava a cops de passada llarga per a Collantes i, després d'un últim ensurt (falta de Rico, al 58'), Gato es va refer de l'error previ fent bona una centrada de l'extrem arlequinat i rematant a l'esquena de Cortés.

La maduresa que va demostrar el Sabadell responent en els pitjors moments li va faltar al rival, que no va arribar ni a penjar pilotes a l'àrea de Nauzet. La feina dels homes arlequinats de dins es va multiplicar, els extrems es van multiplicar en les ajudes i encara el Sabadell va estar a punt de sentenciar mitjançant Edgar (75'), que no va arribar a una pilota penjada des de la banda.

SABADELL: Nauzet; Cristian, Crespí, Carlos Hernández, Toni Lao; Juanjo, Hidalgo (Llorente, 89'); Collantes, Longás (Sotan, 77'); Gato; i Aníbal (Edgar, 67'). SARAGOSSA: Leo Franco; Cortés, Álvaro, Laguardia, Rico; Tarsi, Movilla (Paglialunga, 62'); Álamo (Luis García, 70'), Víctor (Cidoncha, 46'), Montañés; i Roger. GOLS: 1-0 (59') Gato. ÀRBITRE: Arias López. T.G.: Als locals Carlos Hernández, Toni Lao i Juanjo; als visitans Movilla i Paglialunga. PÚBLIC: 3.572 espectadors a la Nova Creu Alta. COMENTARI: Pel Sabadell, s'han quedat fora de la convocatòria Tamudo, Barral, Olmo i Rúper.
No sempre serà atacar bé. L'equip ha estat sòlid i s'ha defensat molt bé contra el rival
Manu Gato
atacant del sabadell
És clar que no som fiables, que no juguem bé i no mereixíem guanyar. Tampoc perdre
Paco Herrera
entrenador del saragossa
Aquest equip no viu de les excuses; viu d'aixecar-se i de reinventar-se constantment
Miquel Olmo
entrenador del sabadell
Hem demostrat que l'equip està unit. Era important guanyar perquè la lliga està ajustada
Nauzet Pérez
PORTER DEL SAbadell

Centenari en una Nova Creu Alta buida

Tristament, el Sabadell s'ha acostumat a donar per bones assistències a la Nova Creu Alta superant els 3.500 espectadors. Però ahir, amb uns 300 aficionats visitants, de nou, la imatge del camp va tornar a ser molt pobre. I això que el conjunt arlequinat es va passar el final de la setmana promocionant la importància del centenari dels colors de la seva samarreta, a quadres blanc-i-blaus. Però, de nou, el públic no va respondre. El ritme de vendes d'entrades al llarg de la setmana augurava una posada en escena del camp més decent, però no va ser així. “Estem molt orgullosos de la gent que ve perquè ells han estat amb nosaltres des del principi i això s'ha de valorar i molt”, deia Miquel Olmo referint-se també al sector de l'afició situat al gol nord, més animós. Ahir, va ser l'últim partit de l'any a la Creu Alta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)