Sabadell

L'anhel de deixar la porteria a zero

Sabadell. Els arlequinats van trencar a casa contra el Saragossa una ratxa de vuit partits consecutius encaixant gols

Quan un equip no funciona el més habitual és que s'aferri a una bona defensa per deixar de rebre gols i sumar a partir de la porteria a zero, garant absolut de punts. El Sabadell ho ha intentat des de la marxa de Salamero, amb més ordre al darrere que virtuositat al davant. I el resultat ha arribat a la tercera jornada amb Olmo a la banqueta. Contra el Saragossa: porteria pròpia a zero, gol i tres punts al sac.

“Potser en les últimes jornades no hem tingut la sort que calia en partits contra el Mirandés o el Barça B, en què ens van crear poques ocasions, però estic content amb la feina de l'equip i també amb la particular”, deia Nauzet.

El Sabadell darrerament s'ha mostrat molt més ordenat sense la pilota que en l'etapa amb Salamero. Les consignes d'Olmo semblen clares: ordre, recuperació i contraatac. I, de moment, els funciona als arlequinats, que mostren símptomes de recuperació.

Estic content amb la feina de l'equip i la pròpia malgrat que no hem tingut sort en partits anteriors
Nauzet Pérez
porter del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)